Dugo očekivana reprezentacija vraća se u FIFA 23

Prvi put od 2011. godine

Dugo očekivana reprezentacija vraća se u FIFA 23

Edmir Škorić

Hrvatska reprezentacija vraća se u najpopularniju nogometnu simulaciju - FIFA 23.

HNS i Electronic Arts napokon su postigli dogovor oko licence za hrvatsku reprezentaciju, pa će ljubitelji popularne igrice imati priliku da igraju sa reprezentacijom Hrvatske, a to će naravno posebno oduševiti brojne igrače u susjednoj nam zemlji.

Posljednji put je Hrvatska na FIFA-i bila 2011. godini, ali sada poptuno licencirani Vatreni dolaze u novoj izdanju najpopularnije nogometne simulacije.

Osim hrvatske nogometne reprezentacije, u FIFI 23 vjerojatno ćete moći igrati i s Dinamom i Hajdukom, kao što možete i u trenutnom izdanju FIFA-e.

Electronic Arts nedavno je izgubio borbu oko licence za ime FIFA te će se od jula 2023. igra zvati EA Sports FC.

Što se tiče licenci za klubove i lige, EA Sports radi fenomenalan posao, pa u igri možete igrati sa gotovo svim najvećim svjetskim klubovima u svim najvećim svjetskim takmičenja. Jedina mana je italijanska liga u kojoj fale klubovi poput Juventusa, Rome i Lazija.

"Zadovoljstvo nam je objaviti dogovor postignut s EA SPORTS-om o dodavanju hrvatske reprezentacije u FIFA-u 23. Znamo da su igrači diljem svijeta, posebice navijači naše momčadi, čekali ovaj trenutak godinama i sretni su što mogu igrati svoj omiljeni tim, u pravim dresovima, u FIFA-i 23. Ovo je važan korak saveza prema mlađoj publici i igračima", rekao je šef Hrvatskog saveza Marijan Kustić.

Podsjetimo, premijera FIFA-e 23 održat će se 30. septembra. Nekoliko dana ranije igrat će igrači koji su kupili prednarudžbe i igru u Ultimate verziji.

Top Komentari

user1652548615
Zato nas nema ni na dream league
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi