Šta se desilo sinoć u sarajevskom klubu: "Od verbalnog sukoba napravljen je bauk"
U centru pažnje bio je prvi čovjek FK Sarajevo Ismir Mirvić

Kontaktirali smo FK Sarajevo i sam klub u kojem se desio incident

Šta se desilo sinoć u sarajevskom klubu: "Od verbalnog sukoba napravljen je bauk"

Samir Mlaćo

Incident koji se desio sinoć u sarajevskom klubu Taverna jutros je odjeknuo u bh. medijima.

Naime, u istom objektu sa prijateljima našao se većinski vlasnik FK Sarajevo Ismir Mirvić, a iz MUP-a Kantona Sarajevo potvrđeno je da je prijavljeno narušavanje javnog reda i mira oko 03:10.

Također je navedeno da niko po dolasku policije nije želio nikoga teretiti, a očekivano u javnosti se špekulisalo i o velikoj tuči te pravom sukobu više osoba.

Kontaktirali smo FK Sarajevo sa željom da pokušamo dobiti informaciju više na ovu temu.

"Svjesni smo da je ovo interesantna priča i da svako hoće nešto da doda, ali mislimo da je jedino ispravno da se kaže istina. Ne znamo kome ove priče odgovaraju. Mediji su od verbalnog sukoba napravili bauk i svaka informacija mimo toga je lažna i može se smatrati klevetom", istakli su iz FK Sarajevo na naš upit.

Kontaktirali smo i sarajevski klub Taverna.

Oglasi

"Drago mi je da je i mene neko kontaktirao vezano za situaciju koja se navodno desila sinoć. U mom lokalu se zapravo desio samo verbalni incident i demantujem pojedine navode iz medija. Jako je ružno provlačiti takve informacije bez da me je neko kontaktirao. Ovo je moja jedina izjava.

Riječ je o ljudima koji su kod mene uvijek dobrodošli i rado su viđeni gosti, te ovakvi medijski istupi ne gode nikome", istakao nam je jedan od voditelja sarajevskog renomiranog kluba.

Iz FK Sarajevo su fokus stavili na meč protiv Zvijezde 09 u subotu od 20:45 sati.

Za sutra su najavili i press konferenciju koja je zakazana u prostorijama kluba od 11 sati.

Bordo tim naredna dva meča igra na svom stadionu, te poslije Zvijezde 09 na Koševo stiže gradski rival FK Željezničar.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kakaks
Sta vas briga ,nije se desilo nista sto se svaki dan ne desava bilo kome ...
0 2
visokohz
Ljubomorne duše mogu Mirvi da popuše
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi