U noćnom klubu u Sarajevu napadnut prvi čovjek FK Sarajevo Ismir Mirvić

U noćnom klubu u Sarajevu napadnut prvi čovjek FK Sarajevo Ismir Mirvić

Edmir Škorić

Vlasnik i predsjednik FK Sarajevo, Ismir Mirvić, napadnut je protekle večeri u sarajevskom klubu Taverna.

Kako je objavio Klix.ba, do tučnjave je došlo u ranim jutarnjim satima, tačnije u 3:10, a sukob nema nikakve veze s navijačima ili bilo kakvom nogometnom tematikom.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su Klix.ba portalu potvrdili da je u 3:10 sati prijavljeno narušavanje javnog reda i mira.

Prema pisanju spomenutog medija, tri osobe su najprije verbalno napale Mirvića i njegovog prijatelja, nakon čega su fizički nasrnuli na njih.

Kada je policija stigla na mjesto događaja, ustanovljeno je da nemaju povrede, te da nikoga ne žele teretiti.

Oglasi

Ismir Mirvić je od ljeta 2021. godine na čelu Sarajeva. Trenutno je većinski vlasnik Bordo tima, a sa velikim ulaganjima pokušava Sarajevu donijeti nove trofeje.

Mirvić živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a svojevremeno je radio u jednoj grupaciji Vincenta Tana, odakle i potiče njihovo poznanstvo.

Mirvić se nasmijao na pitanje o tome da li bi mogao dići ruke od Sarajeva: "Nema nazad"

Predsjednik Sarajeva Ismir Mirvić obratio se novinarima na predstavljanju novog trenera Simona Rožmana i sportskog direktora Senijada Ibričića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tom je prilikom najavio da neće dizati ruke od Sarajeva bez obzira na sve probleme.

"Vi znate da sam ja tu. Nema povrata, nema nazad. Ovo je više nego biznis i za mene i za sve nas. Važno je da radimo zdrav posao. Ne samo da nudimo i prodajemo igrače, već vremenski kad to radimo, to je najvažnije. Sarajevo sada nije prisiljeno da radi išta. Čekamo najbolje ponude za klub i za igrače. Prijelazni rok traje do kraja mjeseca i ima tu još prostora da vidimo šta nam treba".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zulfikar
Šta jedan predsjednik sportskog kluba radi u nocnom klubu i to u sred hefte u sitnim satima????
1 6
user1659354598
Sta treba da lezi kuci,covjek milioner normalno je da ce izlaziti,nece ko Bosnje zadrugu gledati,ovo pisem realno kao mrtvi Zeljovac
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi