Koliko bahato toliko i bezobrazno: Donio je 200.000 u gotovini i potrošio ih u jednom dahu

Mnogi će ga osuditi

Koliko bahato toliko i bezobrazno: Donio je 200.000 u gotovini i potrošio ih u jednom dahu

Admin Čaušević

Neki sportisti zbog ogromnog novca kojeg posjeduju su krajnje bahati i to ne kriju gdje se god pojave.

Floyd Mayweather potrošio je 200.000 dolara u jednoj kupovini i to je za njega kako je sam kazao sasvim normalan dan.

U videu koji kružio Twitterom, 45-godišnjak pokazuje četiri svote s novčanicama od 100 dolara, što je opisao kao "nekoliko dolara".

Kamera zatim prelazi na više kutija s cipelama i torbi koje sadrže odjeću, prije nego što se bivši boksač uvjeri da je osoblje dodalo određeni posebni predmet kojeg je naručio.

Nema sumnje da se Mayweather leži na novcu nakon što je nedavno primio isplatu od milion dolara putem telefonskog razgovora sa svojim sljedećim protivnikom, YouTuberom Dejijem.

Oglasi

Borba bi se trebala održati u Dubaiju 13. novembra. Bit će to drugi put da se bori protiv zvijezde društvenih mreža, nakon što je prošle godine pobijedio Logana Paula, a 25-godišnji Deji nastupio je u samo četiri egzibicijska meča.

Prije nego što je borba protiv Dejiej potvrđena, 45-godišnjak je otkrio da se planira boriti protiv UFC zvijezde Connora McGregora 2023. godine.

Pregovori su prekinuti nakon što je bivši UFC prvak u lakoj i perolakoj kategoriji objavio na društvenim mrežama ga to ne znanima prije nego što je nedavno izbrisao svoju objavu.

Drugi okršaj Mayweathera i McGregora bio bi zabavan spektakl koji bi mnogi fanovi voljeli vidjeti vidjeti nakon što je Amerikanac u prvom obračunu prije nekoliko godina sredio Irca.

Inače, Mayweather je jedan od najbogatijih sportista svijeta, a navodno je težak 450 miliona dolara neto. Zbog ogromnog novca kojim raspolaže nosi nadimak Novac.

Top Komentari

axel42
Omiljena Čauševa rječ: Bahat!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi