Floyd Mayweather ne zna šta će s parama, pa se odlučio 'ukrasiti' automobil
Foto - Screenshot

Zanimljiva unutrašnjost

Floyd Mayweather ne zna šta će s parama, pa se odlučio 'ukrasiti' automobil

Midhat Šljivak

Bokserska legenda Floyd Mayweather (45) poznat je po popriličnom razbacivanju novca.

Tokom karijere je ovaj 45-godišnjak zaradio više od milijardu dolara, a trenutno je 'težak' oko 450 miliona dolara.

Očigledno je da The Money uglavnom ne zna šta će s novcem. Zbog toga ga troši na brojne nevjerovatne stvari kojima se potom hvali na društvenim mrežama.

Ovog puta je 18.000 dolara uložio kako bi ukrasio unutrašnjost svog 340.000 dolara vrijednog Rolls Roycea Cullinana i dao mu je poprilično zanimljiv izgled.

Naravno, nije mogao a da se ne pohvali onim što je napravio. Objavio je snimak kako sve izgleda i mora se priznati da je zaista jedinstveno.

Mayweather je popriličan zaljubljenik u automobile. Njegova garaža ispunjena je zvijerima i ima više od 100 automobila u bogatoj kolekciji.

Kolekciju čine razne zvijeri iz porodica Ferrari, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bentley, Rolls Royce, Range Rover, Maybach...

Top Komentari

Klicko
A ja imam traktor golfa dvojku za lova i četvorku ovako nekad kad se spustim do grada
1 0
YouTalkinToMe
Mora se odati priznanje ovim crnjama, kraljevi su kićeraja. I od remek djela prave kićeraj.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti