Mayweather šokirao bivšu djevojku rođendanskim poklonom

The Money je nevjerovatan

Mayweather šokirao bivšu djevojku rođendanskim poklonom

Admin Čaušević

Floyd Maweather je šokirao bivšu djevojku Galliene Nabilu rođendanskim poklonom.

Mayweather se pojavio na rođendanskoj zabavi bivše djevojke i odlučio je da je poprilično iznenadi što je i uspio.

Poznati bokser je opravdao nadimak "Novac" pošto je bivšoj poklonio automobil Maybach čija je vrijednost između 150.000 i 200.000 eura.

Gallienne Nabila is the stunning ex of Floyd Mayweather

Gallienne i Mayweather su izlazili 2019. godine, nakon čega su se njihovi putevi razdvojili, a Amerikanac je stupio u vezu sa Britnakom Annom Monroe.

Ipak, nova veza nije dugo trajala pošto je Mayweather ulovljen na ulicama New Yorka kako grli Gallienne koju je prije toga ostavio.

Oglasi

The £160,000 Maybach came complete with a red bow

Kada su se pojavile fotografije Monroe je tvrdila da joj je bokser nudio čak 5 miliona dolara da se pomire, ali taj pokušaj je bio neuspješan.

U međuvremenu Novac se priprema za novi okršaj u ringu. Protivnik će mu biti YouTube bokserska zvijezda Deri, koji je inače brat influnecea KSI-ja.

Mayweather looked glitzy as he was seen in California

Nedavno je zaradio ogroman novac. Za meč protiv japanskog MMA borca Mikure Asakurua uzeo je između 15 i 20 miliona.

Prethodno je iskusni bokser odradio tri egzibicije. Pobijedio je omalenog japanskog kickboxera Tenshina Nasukawu te je odradio osam rundi s Loganom Paulom i Donom Mooreom u mečevima gdje nije bilo pobjednika.

Mayweather je poznat po tome da vodi itekako raskošan život što je u ovom slučaju najbolje osjetila njegova bivša djevojka...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi