Floyd otvorio garažu i pokazao sve što posjeduje: Nije čudo što ga zovu "Novac"

Vrijednost automobila blizu dva miliona dolara

Floyd otvorio garažu i pokazao sve što posjeduje: Nije čudo što ga zovu "Novac"

Midhat Šljivak

Floyd Mayweather je još jednom pokazao zašto nosi nadimak Money.

Bokserska legenda odlučila je javnosti pokazati unutrašnjost garaže u kojima se nalaze skupocjeni automobili vrijedni skoro dva miliona dolara.

U Floydovoj garaži se tako nalaze čak četiri Rolls Roycea, Phantom vrijedan 450 hiljada dolara, Phantom Drophead koji je vrijedan 460.000 dolara, Dawn od 330.000 dolara i Wraith (460.000).

Pored četiri Rolls Roycea tu je limuzina Mercedes-Maybach (220.000 dolara), te Ferrari 488 čija je vrijednost 300.000 dolara.

Nije nikakvo čudo što Floyd posjeduje ovako vrijednu garažu. Njegova zarada po svakom meču se mjeri desetinama, a nekada i stotinama miliona dolara, a njegova tržišna vrijednost je blizu milijarde dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi