Fotografija s navijačicom Sunderlanda obilazi svijet: Kamo ide ovaj svijet?

Kulture ni za lijeka

Fotografija s navijačicom Sunderlanda obilazi svijet: Kamo ide ovaj svijet?

E. Škorić

Sunderland danas od 16 sati na Wembleyu igra finale play-offa za plasman u Championship.

Bivši premierligaš želi da se vrati za početak u Championship, a u finalu doigravanja za promociju iz Championshipa igra protiv Charltona.

Kako se to obično radi u Engleskoj, ovakve utakmice igraju se u Londonu na neutralnom stadionu Wembleyju, a britanska prijestolnica već jučer je bila puna navijača Sunderlanda.

No, nisu baš svi bili u skladu sa pravilima javnog reda i mira. I dok se ispijanje alkohola u centru Londona i gromoglasno navijanje svakako može tolerisati, onda ponašanje jedne navijačice Sunderlanda definitivno ne može.

Ona se, naime, skinula i obavila veliku nuždu u fontani u centru Londona, dok su ostali zbunjeno posmatrali scene kao iz američkih komedija.

S obzirom na zakone koji vladaju u Britaniji i hitrost tamošnje policije, nema sumnje da će dotična "dama" morati da plati kaznu za ono što je napravila.

Top Komentari

Keno
Skoricu ti fakat nisi dobar ba
3 0
K79
poceralo je šta će jadna !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi