Potresla ih smrt Enriqueove kćerke: Oglasili se Messi, Suarez i Pique

Svi su u šoku

Potresla ih smrt Enriqueove kćerke: Oglasili se Messi, Suarez i Pique

E. Čaušević

Španski stručnjak Luis Enrique šokirao je sve objavom da je danas preminula njegova devetogodišnja kćerka Xana.

Enrique je prije nekoliko mjeseci na iznenađenje svih dao otkaz na selektorskom mjestu reprezentacije Španije i niko nije znao zbog čega je to uradio.

On je priznao da ima privatnih problema i da nije u stanju da se bavi trenerskim poslom. Večeras su sve stvari postale jasne kada je Enrique putem Twittera objavio da je preminula njegova kćerka Xana.

Xana je pet mjeseci bila teško boleska i vodila je bitku s rakom kostiju. No, na veliku žalost nije uspjela da izađe kao pobjednica. Nakon ovih tragičnih vijesti oglasile su se mnoge poznate ličnosti, a među prvima su to uradili Lionel Messi, Luis Suarez i Gerard Pique koje je Enrique nekada trenirao u Barci.

"Moje saučešće Luisu Enriqueu i njegovoj cijeloj porodici u ovim preteškim trenucima. Uz vas smo, šefe, želimo da budete jaki", poručio je Messi putem Instagrama.

"Treneru, zaista mi je žao. Počivaj, Xana", napisao je Pique, a Suarez je objavio: "Ovo su jako tužni i bolni trenuci. Počivaj u miru, Xanita. Želim Luchu, Eleni i cijeloj njihovoj porodici da budu jaki!!!!!".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi