Fotografije Nadala u centru pažnje: Dok njegove kolege igraju u Shanghaiju, gdje je Rafa?

Oduševio javnost

Fotografije Nadala u centru pažnje: Dok njegove kolege igraju u Shanghaiju, gdje je Rafa?

Španski teniser Rafael Nadal ovih dana oduševljava svjetsku javnost.

Dok njegove kolege igraju na Mastersu u Shanghaiju, Nadal je bio na raspolaganju mještanima Mallorce čija su imanja gotovo potpuno uništena nakon velikih poplava koje su se nedavno desile.

Nadalu nije bilo mrsko da uzme lopatu u ruke i da, kao svi ostali građani, pomogne ljudima koje je zadesila velika nevolja. Naravno, to nije ostalo nezapaženo pa su brzo napravljene broje fotografije sa mjesta događaja i Nadal je 'osvanuo' na društvenim mrežama. Bilo kako bilo, radi se o zaista divnom potezu prvog tenisera svijeta.

Svemu dodajmo da je Nadal zbog povrede preskočio turnire u Pekingu i Shanghaiju, ali se očekuje njegov skori povratak na teren.

Top Komentari

ja224
bravo doktore
14 1
Seva1956
JEDAN JE RAFA,JEDAN I NAJVEĆI.
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi