Tottijeva supruga zavela njemačkog biznismena, a bankovni račun ovog mladića sve šokirao

Ilary Blasi našla novog partnera

Tottijeva supruga zavela njemačkog biznismena, a bankovni račun ovog mladića sve šokirao

E. Čaušević

Francesco Totti je prije nekoliko mjeseci potvrdio da on i Ilary Blasi više nisu zajedno i da su predali zahtjev za razvod nakon što je legendarni igrač Rome saznao da ga supruga vara. No, ona nije mnogo tugovala za njim i pronašla je novog partnera i očito uživa u njegovom zagrljaju.

Totti i Ilary su bili u ljubavnoj vezi preko 20 godina, a čak 18 godina proveli su u braku i prije nekoliko mjeseci svi su bili šokirani vijestima da se oni razvode, no ubrzo se saznalo i zašto se to dešava.

Legendarni igrač Rome saznao je da ga supruga vara s mlađim muškarcem što su očito znali neko vrijeme i mnogi njegovi prijatelji, ali mu to niko nije imao srca da kaže.

Kada je saznao da Ilary ima aferu odlučio je odmah da je vrijeme da se rastanu i da on nema snage da joj to oprosti. Proces razvoda uveliko je počeo, a jasno je da su oboje već krenuli različitim putevima.

Totti je u vezi sa Noemi Bocchi s kojom očito uživa, dok s druge strane Ilary već neko vrijeme povezuju s nekoliko muškaraca.

Međutim, sada je već jasno ko je "ukrao" srce Tottijeve supruge i s kim ona provodi dane, a to je Ilary sama otkrila fotografijama na društvenim mrežama.

Oglasi

Prvo su se pojavile fotografije kako Ilary uživa u poljupcima i zagrljajima tajanstvenog muškarca, ali nije dugo trebalo italijanskim medijima da saznaju o kome je riječ i s kim je to Ilary u ljubavnoj vezi.

Corriere dello Sport objavio je da je riječ o njemačkom biznismenu Bastianu koji inače ima nekoliko svojih firmi u Njemačkoj i živi u Frankfurtu, te nije poznato kako su se on i Tottijeva uskoro bivša supruga upoznali.

Mediji u Italiji pišu da se radi o čovjeku koji ima pozamašnu cifru na svom bankovnom računu i da je čak bogatiji od Tottija.

Bastian je i nekoliko godina mlađi od Ilary, a navodno njihova veza traje već neko vrijeme iako se ona povezivala u posljednje vrijeme s nekoliko muškaraca. No, čini se da je Bastian taj koji je uspio da je osvoji.

Italijanski magazin Chi prvi je došao do njihovih zajedničkih fotografija i saznao je Bastianov identitet, a navodi se da će u narednim danima biti objavljeno dosta više informacija o njemu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi