Srednjovječni biznismen na "ić" novi je partner žene koja je dotukla Francesca Tottija

Objavljene fotografije

Srednjovječni biznismen na "ić" novi je partner žene koja je dotukla Francesca Tottija

A. Čaušević

Ilary Blasi je rasturila brak sa Francescom Tottijem poslije dugo godina zajedničkog života, a sada je pronašla svoju sreću u zagrljaju srednjovjećnog čovjeka čije prezime završava na "ić".

I dok se Totti sprema za zajednički život sa djevojkom Npoemi Bocchi njegoda dugogodišnja i sada već biva supruga Ilary Blasi je fotografisana sa drugim muškarcem, po prvi put od raskida sa legendom Rome.

Blasi je uhvaćena na večeri sa novim partnerom. U pitanju je 52-godišnji Edmorno Israilovići, vlasnik i osnivač agencije koja se bavi prodajom namještaja u Rimu i Milanu.

Do sada se poznata voditeljica povezivala sa nekoliko muškarca, međutim nakon posljednjih zajedničkih fotografija jasno je da se nešto dešava sa novim partnerom.

Inače, Israelovići je otac dvoje djece, ima sina i kćerku, ali to Blasi očigledno ne smeta čim se počela družiti s njim.

U međuvremenu Tottija i ne pogađa previše šta mu radi bivša pošto je nedavno fotografisan u društvu nove djevojke kako zajedno traže novu dom.

Oglasi

Glasine o raskidu Tottija i Blasi su počeli u junu od kada ovaj nekada popularni par puni stranice žute štampe. Bilo je to međusobnih optužbi i osveta, ali još uvijek nema konačnog dogovora oko raskida.

Blasi je jako aktivna na društvenim mrežama i nije ostavljala dojam da je pronašla novog partnera jer se uglavnom nalazila u društvu djece, sestara i prijatelja.

Odnos između Naomi i Ilary praktično ne postoji pošto komuniciraju putem njihovih advokata dok traže dogovor oko razvoda, a najviše pažnje je privukla svađa oko Totijevijeh satova te torbica koje su pripadale Blasi.

Ilary je Tottijeve satove stavila u sef u banci i ne želi da mu ih vrati dok se ne dogovore oko toga koliko će ona dobiti njegove imovine, te koliku alimentaciju će on uplaćivati za njihovu djecu.

Ona traži čak 30.000 eura mjesečno na šta Totti ni u ludilu ne želi da pristane jer je ona ta koja je rasturila brak, te smatra da nema pravo da postavlja uslove.

Međutim, ni Totti nije ostao dužai Ilary jer je pokupio iz kuće sve njene skupocjene torbe što je nju itekako pogodilo. Ona je poručila da se radi o torbama koje vrijede preko 100.000 eura i tražila je da ih on vrati.

Dogovor oko torbica i satova još uvijek nije pao, baš kao što je slučaj i sa razvodnom parnicom.

Top Komentari

user1639705257
Ja FKT ne mogu vjerovati ni danas o čemu Vi pišete. Pa ljudi dajte sporta yebe mi se za prezime ić
0 0
Bazarich
Milioneri i svadjaju se oko torbica i satova Ovo je za ponevjerovat koji ciganluk
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi