Njen bezobrazluk nema kraja: Ilary objavila koje stvari joj je Totti "ukrao" iz ormara

U petak se moraju pojaviti na sudu

Njen bezobrazluk nema kraja: Ilary objavila koje stvari joj je Totti "ukrao" iz ormara

E. Čaušević

Francesco Totti nalazi se još uvijek u centru skandala nakon što je počeo proces razvoda od supruge Ilary Blasi.

Totti i Ilary su čak 17 godina bili u braku, ali je ljubav "pukla" nakon što je legendarni igrač Rome saznao da ga ona vara i odlučio je odmah da zatraži razvod.

Nakon saznanja oko prevare krenuo je niz skandala, a mnogi nisu mogli vjerovati da se Ilary tako bezobrazno ponaša i da joj očito uopšte nije žao što je svojom prevarom razorila porodicu i izgubila supruga.

Ona je čak ukrala Tottijeve vrijedne Rolex satove prije nego što je napustila njihovu kuću i odbija ih vratiti iako ju je Francesco već nekoliko puta kontaktirao preko advokata.

Tottei želi da mu Ilary vrati kolekciju satova koja košta pravo bogatstvo, ali ona to odbija da uradi i čak ga provocira objavama na Instagramu jer objavljuje videa kako prolazi pored Rolex radnji.

Međutim, Totti nije ostao dužan i odlučio je da joj uzvrati tamo gdje je najviše boli, a to su njene skupocjene torbe i odjeća koju je ostavila u kući.

Oglasi

Kada se vratila u kuću Ilary je vidjela da je Totti uzeo svu njenu odjeću, torbe i cipele koje koštaju pravo bogatstvo jer se radi o brendiranim proizvodima.

Ova sapunica se nastavila jer je Ilary javno optužila Tottija da joj je uzeo vrijedne stvari, te je objavila listu svega onoga što joj pripada, a što joj je uskoro bivši suprug uzeo bez pitanja i ne želi da joj vrati.

Totti je poručio da će ona sve to dobiti tek kada vrati Rolex satove, ali nije pristala na takvu ponudu. Zbog toga je bivši igrač Rome pokrenuo sudski proces, te će se oni 14. oktobra morati pojaviti pred sudom i pokušati riješiti svoje nesuglasice.

U svojoj objavi Ilary je navela da joj fale sve stvari iz ormara koji je bio u njihovoj kući, te da se radi o brendovima poput Chanela, Guccija, Armanija, Jimmy Chooa, Le Sillije, Casadei i da sve to vrijedi preko 100.000 eura.

Ilary i Totti zajedno imaju troje djece koja sigurno najviše ispaštaju zbog svega što se dešava, a ona je i to iskoristila jer traži od njega mjesečnu alimentaciju od čak 17.500 eura što je on odmah odbio.

Iznos koji će Totti uplaćivati za alimentaciju će biti također određen na sudu jer se oni ne mogu dogovoriti.

Top Komentari

makelele
Bolje na heroinu bit nego ovakvu khurvetinu uvest u kucu, jos djecu da ti rodi, pa da ti vlastita djeca mater psuju... cuvajte se braco, zivimo u paklenim vremenima, oko nas ima puno žena reptila
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi