8

Komentari (8)

vuckobih
A ti se Muzafere
Cuj tinejdzerke koje tinejdzerke, pa to je pedofilija, pa tinejdzerke su od 13 do 19 godina starosti. a od 13 do 17 godina starosti to su maloljetnice.
Zubandan
u Italiji je legalan seks dozvoljen od 14 godine. Znaci uz dobrovoljni pristanak od 14 godine. Vecina ,ogromna Evropskih drzava po zakona dozvoljava uz obostrani pristanak od 14-16 godine zivota. Dal musko ili zensko.
King_Kenny
...ne znam sta je do sad cekao da sutne ovu babu,lik je legenda u Rimu moze svaki dan mijenjati 3 tinejdzerke...
ViniJr
@King_Kenny pa nije svako jeftini pokvarenjak bez grama mozga kao ti blentovino, još uvijek postoje muškarci koji poštuju instituciju žene a Totti je dokazao da je kod njega odanost na prvom mjestu a ne kao igrači Looserpoola koji jedva cekaju da se ispale iz tog usmrdjelog kluba.
@King_Kenny Cuj tinejdzerke koje tinejdzerke, pa to je pedofilija, pa tinejdzerke su od 13 do 19 godina starosti. a od 13 do 17 godina starosti to su maloljetnice.
King_Kenny
@Nogometas ...dobro,on neka guzi te od 18 i 19,na njih sam i mislio...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.