Totti vratio supruzi skupocjene torbe i tražio svoje Rolex satove, a tek sada shvatio koga je oženio

Ilary nastavlja po svome

Totti vratio supruzi skupocjene torbe i tražio svoje Rolex satove, a tek sada shvatio koga je oženio

E. Čaušević

Francesco Totti se već neko vrijeme nalazi u centru skandala nakon što je saznao da ga njegova supruga Ilary Blasi vara s mlađim muškarcem zbog čega je odlučio da se rastane s njom, ali ni slutio nije da će završiti na kraju na sudu jer je ona uzela njegovu kolekciju Rolex satova.

Totti i Ilary pojavili su se po prvi put na sudu u Rimu prije desetak dana kako bi počeli proces razvoda braka, ali i riješili mnogo veće probleme koje imaju, a to je podjela imovine.

Oni su bili u braku skoro deset godina i činilo se da imaju savršen život, a onda se kao grom iz vedra neba pojavila informacija da se rastaju nakon što je Totti saznao da njegova supruga već neko vrijeme ima aferu s mlađim muškarcem.

Međutim, problemi između njih su tek tu počeli. Totti je tražio da ona napusti njihovu kuću što je Ilary i uradila, ali tokom selidbe uzela je kolekciju njegovih Rolex satova koja vrijedi pravo bogatstvo i odbija da ih vrati.

Ilary je Tottijeve satove stavila u sef u banci i ne želi da mu ih vrati dok se ne dogovore oko toga koliko će ona dobiti njegove imovine, te koliku alimentaciju će on uplaćivati za njihovu djecu.

Ona traži čak 30.000 eura mjesečno na šta Totti ni u ludilu ne želi da pristane jer je ona ta koja je rasturila brak, te smatra da nema pravo da postavlja uslove.

Oglasi

Međutim, ni Totti nije ostao dužai Ilary jer je pokupio iz kuće sve njene skupocjene torbe što je nju itekako pogodilo. Ona je poručila da se radi o torbama koje vrijede preko 100.000 eura i tražila je da ih on vrati.

To je bila tema na sudu nedavno i činilo se da bi oni mogli da dođu do dogovora. Totti je odlučio prvi popustiti i predložio je da vrati Ilary njene skupocjene i markirane torbe, a zauzvrat je ona trebala njemu vratiti kolekciju Rolex satova.

Činilo se da su postigli dogovor i Totti je vratio torbe Ilary, ali je ostao u šoku kada je ona poručila da od vraćanja satova nema ništa i da će ih ona zadržati dok se ne završi proces razvoda braka.

Ona želi da se osigura što se tiče novca i da proda satove ako ne dobije dovoljno novca od Tottija nakon razvoda. Takav potez je naišao na žestoke kritike italijanske javnosti jer smatraju da njoj ti satovi ne pripadaju i da ih je ukrala, te da ih je dužna vratiti.

Totti je prvi popustio u tome i htio je da riješe barem taj problem vraćanjem njenih torbi, ali je tek sada vidio da je Ilary zbog njegovog novca zaista spremna na sve.

Top Komentari

DamirT
Jbt 30 000 eura mjesecno, za sta? Pa "obicni" ljudi ni u ludilu ne daju toliko para za alimentaciju. Daj Boze da djeca vide i 5% iznosa od tolike alimentacije. Sponza hoce da joj daje tolike pare, a ona da kupuje torbice, kaputice i da se yebe s mladjim
3 0
DOKTOR_GAZ_
Postali ste EXPERTI i za ZENSKE TORBICE...strasno na sta spade NEKAD DOBAR SPORTSKI PORTAL..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi