Fudbaler Arsenala sada ljubi tursku Irinu Shayk

Ozilu ne cvjetaju ruže na terenu, ali...

Fudbaler Arsenala sada ljubi tursku Irinu Shayk

O. Lekić

Fudbaler Arsenala Mesut Ozil se možda ne može pohvaliti da mu u posljednje vrijeme cvjetaju ruže u poslu, ali ga je zato 'krenulo' van terena.

Njemački reprezentativac se nalazi u sretnoj vezi, a njegova nova ljubav se zove Amine Gulse. Amine važi za veoma uspješnu manekenku u Turskoj, a prošle godine je pobijedila u takmičenju za Miss.

Turski mediji pišu da je Mesut Ozil prilično 'zagrijan' za Amine, a navijačima Arsenala ostaje nada da će mu ljepotica pomoći da se vrati u svoju prepoznatljivu formu.

Zanimljivo, Amine Gulse zaista podsjeća na Irinu Shayk, s kojom su je uporedili brojni tabloidi. Moramo se složiti s njima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije