Odvela u krevet poznatog igrača: Ucjenom je od njega tražila 6.000 eura, a dobila je pakao!

Naučila je lekciju

Odvela u krevet poznatog igrača: Ucjenom je od njega tražila 6.000 eura, a dobila je pakao!

Admin Čaušević

Alexandru Baluta (30), poznati rumunski fudbaler i jedan od najpopularnijih igrača FCSB-a nekako se izvukao iz izvanbračne afere koju je imao prije dvije godine, dok je igrao u Mađarskoj za ekipu Akademija Puškaš.

Fudbaler je svoju "ljubavnicu" upoznao preko društvenih mreža, nakon čega su se susreli nekoliko puta. Baluta je bi vrlo brzo okončao ovu aferu, ali mlada žena po imenu Cristina je imala svoj plan.

Ona nije pristala na raskid, već je željela da iz svega izvuče maksimalnu materijalnu korist, pa je tako od ovog fudbalera u zamjenu za šutnju tražila novac.

Žena je od Balutua tražila čak 6000 eura kako ono što se desilo između njih ne bi dospjelo do igračeve supruge Diane.

Fudbaler FCSB-a je na kraju tužio Cristinu, koja je osuđena na godinu i 4 mjeseca zatvora uslovno te je svojom bivšem "partneru" primorana platiti odštetu od čak 9.500 eura.

Oglasi

Baluta je na kraju prebolio tu krizu i vratio se supruzi Diani, Njih dvoje su na odmoru sa svoje dvoje djece, trogodišnjom djevojčicom i jednogodišnjim dječakom.

Iskusni fudbaler se potpuno posvetio porodici te je na društvenim mrežama objavio i dirljivu poruku: "Gdje je ljubav, tu je i život. Diana je moje sve."

Ovo nije ni prvi ni posljednji put da pohlepne dame pokušavaju da iskoriste svoje ljubavnike, međutim izvjesnoj Cristini nije sve išlo kako je zamislila.

Umjesto novca dobila je žestoku kaznu koju će sigurno pamtiti do kraja života te će sljedeći put paziti ko ga bira za svog "partnera". Barem bi to trebala raditi...

Inače, Baluta se ljetos vratio u Rumuniju. Svojevremeno je bio jedan od najvećih talenata u toj zemlji pošto ga je Craiova protala u Slaviju iz Praga za tri milona eura.

U ovoj sezoni u dresu FSCB-a igra sasvim korektno pošto je na 16 mečeva zabio dva gola i upisao dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi