Fudbaler PSG-a se vjerovatno smije samom sebi na FIFA-i 19

Malo je reći da ne liči na sebe

Fudbaler PSG-a se vjerovatno smije samom sebi na FIFA-i 19

Otkako je FIFA 19 izašla u prodaju, milioni njenih fanova putem društvenih mreža dijele golove koje postižu sa svojim omiljenim timovima i igračima, ali nađe se tu i pokoji bug.

Tako je jedan korisnik Twittera podijelio fotografiju na kojoj bi trebao biti Presnel Kimpembe, 23-godišnji fudbaler PSG-a koji na slici definitivno ne liči na sebe.

Osim što je proćelav i gotovo sijed, Kimpembe je na FIFA 19 čak i bijelac pa se stoper Parižana vjerovatno nasmijao samom sebi ako je uopšte vidio kako izgleda.

Kako je došlo do ovog buga kod igrača koji je napravio screenshot, nije poznato, ali slika je zabavila veliki broj ljudi koji su je vidjeli na Twitteru.

Top Komentari

neo
Ovo je Iniesta. Uzeo mamino djevojacko prezime
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi