Fudbaler Tottenhama u jutarnjoj pucnjavi ostao bez brata

Tragedija

Fudbaler Tottenhama u jutarnjoj pucnjavi ostao bez brata

A. Čaušević

Tottenham je jučer u londonskom derbiju pobijedio Arsenal, međutim nekoliko sati kasnije velika tragedija zadesila je defanzivca Pijetlova, Sergea Auriera.

Naime, u jutrašnjoj pucnjavi ubijen je Aurierov mlađi brat Christoper. Ubica je još uvijek u bijegu izvještavaju inostrani mediji, dok je počela i istraga o uzrocima ovog ubistva.

Francuska policija je potvrdila da je jutros oko 5 sati došlo do incidenta u industrijskoj zoni u Tolousea, izvještava Europe 1.

Christopher je ranjen u stomak. Kada je stigla hitna ukazana mu je prva pomoć, a preminuo je nekoliko sati kasnije u bolnici.

I ovaj 26-godišnjak se bavio fudbalom. Igrao je jedno vrijeme za Racing club de Lens. Od ranije je imao problema sa zakonom jer je 2017. godine uhapšen zbog napada na prostitutku.

Promo

Top Komentari

LjutiKrajisnik
Lens amaterski klub?
2 1
Penderinos
Kaže se jutarnjoj kreteni jedni
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi