Fudbaler uhapšen zbog masturbacije na javnom mjestu: Gledao je u komšinicu i masturbirao...
Foto - Twitter

Problemi za Alžirca

Fudbaler uhapšen zbog masturbacije na javnom mjestu: Gledao je u komšinicu i masturbirao...

M. Šljivak

Alžirski fudbaler Farid El Melali uhapšen je jučer dana zbog masturbiranja u javnosti.

Ovaj 22-godišnjak je dan ranije potpisao novi ugovor s Angersom koji ga u klubu ostavlja do 2023. godine, a samo dan kasnije je uhapšen i završio je iza rešetaka.

Njega su komšije prijavile nakon što je masturbirao ispred zgrade u kojoj stanuje i ubrzo je završio u policiji. Navodno je dok je masturbirao gledao u pravcu djevojke iz susjedstva koja se sunčala u svom dvorištu.

"Nije bio agresivan, niti je bilo koga provocirao", istakla je njegova advokatica Sandra Chirac-Kollarik.

El Melali je pušten, ali će se pojaviti pred sudom. Problem mu predstavlja i činjenica da je i u aprilu od komšija optužen za identičnu stvar, no za taj incident nema svjedoka koji bi potvrdili da se radi baš o njemu.

Alžirac prošle sezone u Ligue 1 nije proveo previše vremena na terenu. Često je bio povrijeđen, ali je u osam odigranih utakmica zabio pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi