Fudbalski svijet u strahu: Ronaldo poslao poruku iz bolnice

Zadobio upalu pluća

Fudbalski svijet u strahu: Ronaldo poslao poruku iz bolnice

E. Čaušević
Teme:

Fudbalski svijet jučer su potresle vijesti da je legendarni Ronaldo završio u bolnici na Ibizi zbog upale pluća.

Ronaldo je u bolnicu stigao u jako lošem stanju, a ljekarsi su brzo utvrdili da se radi o upali pluća. Brazilac je zadržan na posmatranju, a ova vijest zabrinula je njegove fanove.

Ipak, legendarni napadač danas se oglasio na društvenim mrežama i poručio da je sada sve u najboljem redu, te da ne treba niko biti zabrinut. Ronaldo bio sutra trebao da izađe iz bolnice.

"Prijatelji, dobio sam žestoku prehladu na Ibizi i morao sam u bolnicu, ali sada je sve u najboljem redu. Sutra bih trebao napustiti bolnicu i vratiti se kući. Hvala vam svima na ovim porukama podrške", poručio je Ronaldo.

Top Komentari

Benjamingst
Cuj u strahu?? Mozes zamisliti da Amerikanci neznaju ni koje on.... ovdje ljudi rade po 12 sati a u guzvi provedu 3 sata dnevno samo 9 sati ima da se odmori.... ozdravi ce on samo sto je naslov glup.
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi