Fukare se bakljadom oprostile od Radeta Šimića

Tragično nastradao u nesreći na Prenju

Fukare se bakljadom oprostile od Radeta Šimića

Endin Čaušević

Vjerni navijač tuzlanske Slobode, Rade Šimić, poginuo je prije nekoliko dana u nesreći na planini Prenj.

Šimić je bio pripadnik OS BiH, ali i veliki navijač Slobode. On je stradao u Prenju nakon pokretanja lavine i jednostavno nije uspio da se izvuče.

On je danas sahranjen u Tuzli, a ispratio ga je veliki broj ljudi. Nakon svega poseban ispraćaj priredile su i Fukare.

Naime, navijači Slobode su večeras na ulicama grada zapalili veliki broj u čast Šimića i poručili su da on nikada neće biti zaboravljen.

Ovako su se naše "Fukare" večeras oprostile od kolege sa tribine Radeta Šimića...Počivaj u miru Rade...tvoji Crveno - crni

Posted by FK Sloboda Tuzla on Thursday, February 18, 2021
Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Bio je bas odlican momak, pocivao u miru.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi