Gareth Bale ne zna ko je premijer Velike Britanije, ni šta je Brexit

Ne zanimaju ga takve stvari

Gareth Bale ne zna ko je premijer Velike Britanije, ni šta je Brexit

E. Škorić

Gareth Bale je šokirao novinare rekavši da ne zna ko je premijer Velike Britanije.

Balea ne zanima politička situacija u svijetu, pokušava ostati fokusiran na nogomet i na privatni život, pa tvrdi da ne zna previše o Brexitu, kao niti ko je premijer Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije.

"Na Brexit gledam u financijskom smislu jer očito na određeni način utječe na mene zbog ulaganja ili novca, pošto se stvari mijenjaju, ali većinu tih gluposti ne čitam. Zapravo, ne znam 99 posto stvari oko Brexita", rekao je Bale, a na pitanje da li zna ko je premijer Velike Britanije, zvijezda Reala odgovara:

"Ne znam stvarno ko je premijer".

Kada mu je novinar sugerisao da se on zove Boris Johnson, Bale je odgovorio: "Aha, nisam znao, mislio sam da je on gradonačelnik", dodao je.

"Ne mogu razgovarati o nečemu što me ne zanima. Pratim golf, želite li da vam kažem ko je broj jedan na svijetu?", poručuje Bale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi