Navijači Reala užasnuti ponašanjem: Svi u Madridu su tugovali, a Gareth Bale je ludo slavio

Imao je i razlog

Navijači Reala užasnuti ponašanjem: Svi u Madridu su tugovali, a Gareth Bale je ludo slavio

E. Oštraković

Iako je sasvim sigurno još nekoliko godina da se bavi fudbalom i to na vrhunskom nivou, Gareth Bale je odlučio da ostavi kopačke, te da se posveti golfu.

U posljednjim nekoliko godina, pa i dok je bio u Real Madridu, Bale je često stavljao golf ispred fudbala i čini se da mu je to postala dosta veća ljubav.

Uprkos velikoj ljubavi prema golfu Bale nikada nije uspio da ubaci lopticu iz prvog pokušaja, sve do sada.

Video na kojem se vidi kako Bale ubacuje lopticu u rupu iz prve, a zatim kreće nevjerovatno slavlje, ubrzo je ugledao svjetlo dana.

Odmah je Bale krenuo da slavi svoje postignuće, a činilo se kao da proslavlja gol u finalu Lige prvaka sa svojim prijateljima.

Oglasi

Mnogi navijači Real Madrida nisu bili sretni zbog objave Garetha Balea koja je došla samo nekoliko sati nakon poraza njihovog tima u Ligi prvaka.

"Brate, izgubili smo 4:0..", napisao je jedan navijač ovog kluba.

Drugi je napisao: "Napiši nešto vezano za Real Madrid odmah, dok još nisam izgubio živce".

Neki navijači ovog kluba zvali su Balea da se vrati u Real Madrid, ali naravno od toga neće biti ništa jer je on sa fudbalom završio.

Čak pet puta je Bale osvojio Ligu prvaka sa Real Madridom, a klub je napustio prošle godine kada je otišao u MLS.

Top Komentari

stranputica
Rasplaka se Bejl zbog Reala, suza suzu stiže :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi