Gdje je nestao modni stil? Pep ne skida sivu jaknu, otkriveno i koliko košta

Bolje mu je išlo dok je 'furao' odijela

Gdje je nestao modni stil? Pep ne skida sivu jaknu, otkriveno i koliko košta

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola osim što slovi za fenomenalnog trenera poznat je i po tome što voli modu.

Na Špančeve 'modne krikove' smo već naviknuli, ponekad liči na holivudskog glumca, međutim, čini se, kako u posljednje vrijeme i nije zaokupljen odjevnim kombinacijama.

Medijima u Engleskoj nije promaknulo da je Guardiola i posljednju pobjedu nad Manchester Unitedom (2:0) proslavio u sivoj pletenoj jakni, a kako je dosad bio fudbalska modna ikona, malo ga je i neobično viđati u istoj odjeći.

Istu jaknu Guardiola na utakmicama nosi od kraja 2018. godine, a riječ je o modelu talijanske marke Herno kojemu se može odvojiti unutrašnji dio, dok je cijena iste prava sitnica - 1300 eura.

U prošlosti Guardiola je pretežno nosio skupa i dobra odijela, pario je košulje i pulovere, a nerijetko sve to ukrašavao s velikim šalovima. Možda bi mu bilo bolje da se vrati takvom stilu, jer dok ga je preferirao, osvajao je i 'ušate pehare'. Na takvo nešto danas čeka skoro deset godina...

Top Komentari

adis_D11
Znaci Pasicu sve je do odjeće!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi