Gdje su i kako Zmajevi upoznali svoje ljubavi?
Od naših fudbalskih reprezentativaca smo doznali kako je taj sudbinski trenutak izgledao u njihovom slučaju.

Gdje su i kako Zmajevi upoznali svoje ljubavi?

2. Haris Medunjanin i Moran Rahimi

Početak ljubavne priče svaki par pamti zauvijek. Ruže, poljubac na kiši, večere uz svijeće, kina, spoj dvaju različitih svjetova i leksikon prepun uspomena i zajedničkih fotografija.

Haris Medunjanin je javnosti dobro poznat kao pravi džentlmen i šmeker koji je, čak i u svojim neurednim izdanjima, uglađen i dotjeran.

O njegovom privatnom životu se dugo ništa nije znalo, a nedavno je odlučio da otkrije karte i da u javnost izađe sa dosad nepoznatim informacijama o ljubavnom životu. Njegovo srce je, naime, osvojila Izraelka Moran Rahimi, koju je upoznao kada je prvi put potpisao za Maccabi iz Tel Aviva.

"Kada sam prvi put bio tamo, odmah sam nju upoznao i imao sam osjećaj da se već deset godina poznajemo. Od tog momenta smo zajedno. Kada mi je bilo teško u Izraelu, ona mi je pomogla oko mnogo stvari. Ona je baš žena za mene. Volim to što zna šta radi i što je samostalna, vrijedna je. Ima biznis sa svojom sestrom. Mnogo je opuštena osoba, ima isto razmišljanje kao ja, pa sam zbog toga i izabrao nju", ispričao je Medunjanin.

U ranijim intervjuima Medunjanin je isticao da voli samostalne žene, sa stavom i karijerom, a čini se da je na jednu takvu konačno naišao. Par će u narednim mjesecima svoju dugogodišnju vezu krunisati brakom, što je nedavno potvrdio i sam Medunjanin, kazavši, između ostalog, da je došlo vrijeme da se ženi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi