Georgina ponosno pokazala zaručnički prsten koji košta nevjerovatno bogatstvo

Veličina prstena sve govori

Georgina ponosno pokazala zaručnički prsten koji košta nevjerovatno bogatstvo

E. Čaušević

Već nekoliko dana fudbalska javnost bruji o tome da su Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez svoju vezu konačno odlučili krunisati brakom.

Ronaldo i Georgina su zajedno već nekoliko godina, te zajedno imaju jedno dijete. Poznato je da je Ronaldo prije Georgine putem surogat majki dobio još troje djece, a ona je nesebično odlučila da ih prihvati kao da su njena djeca.

Prethodnih dana se špekuliše uveliko o tome da su oni odlučili da se uskoro vjenčaju, te da je Ronaldo zaprosio Georginu. Ovaj par to nije još uvijek javno obznanio, ali fotografija koju je Geogrina objavila je donekle to potvrdila.

Naime, oni su se vratili s ljetovanja jer je Juventus jučer počeo pripreme za novu sezonu. Georgina je objavila fotografiju iz aviona na kojoj se vidi zaručnički prsten na koji je Ronaldo sigurno potrošio pravo bogatstvo.

The Sun piše da je vrijednost prstena skoro milion eura, pa nije ni čudo što ga je Georgina tako ponosno pokazala.

Rodriguez sported a huge sapphire ring to spark more engagement rumours

Top Komentari

snupi
Bitna je velicina racuna.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi