Preuzeo tron od pjevačice: Ronaldo postao najpopularnija osoba na Instagramu

Jači i od optužbi za silovanje

Preuzeo tron od pjevačice: Ronaldo postao najpopularnija osoba na Instagramu

Uprkos optužbama za silovanje, popularnost Cristiana Ronalda ne pada već se dešava upravo suprotno.

Iz dana u dan, Ronaldo je sve popularniji čemu svjedoči i podatak da je jučer postao najpraćenija osoba na Instagramu.

Napadač Juventusa je došao do cifre od 144.4 miliona fanova, čime je nadmašio čak i Selenu Gomez. Američka pjevačica i glumica je tron prethodno preuzela još 2016. godine, kada je po popularnosti pretekla kolegicu Arianu Grande.

Cristiana Ronalda za sada prati oko sto hiljada ljudi više od Selene Gomez, ali se ta razlika polako povećava.

Na listi najpopularnijih osoba na Instagramu sljedeći sportista je tek na 10. mjestu, a riječ je o Neymaru kojeg prati nešto manje od 105 miliona ljudi. Leo Messi je također nedavno 'probio' cifru od 100 miliona fanova i u vrhu je ove liste među fudbalerima i sportistima.

Na listi najpraćenijih osoba na Instagramu dominiraju uglavnom Amerikanci iz zabavne industrije, pa su tako u TOP 10 još Kim Kardashian, Beyonce, Dwayne Johnson, Kylie Jenner, Taylor Swift...

View this post on Instagram

👌👍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi