Ronaldova Georgina ništa ne skriva: Novu snimku joj lajkalo preko milion ljudi
Ronaldo i Georgina u vezi su od 2016. godine. Prvi put su se u javnosti pojavili u novembru iste godine u Disneylandu (Foto: Instagram)

Ne prestaje da plijeni pažnju

Ronaldova Georgina ništa ne skriva: Novu snimku joj lajkalo preko milion ljudi

O. Lekić

Španjolka Georgina Rodriguez, inače djevojka nogometaša Cristiana Ronalda, ne prestaje da oduševljava svoje fanove na društvenoj mreži Instagram.

Georgina u posljednje vrijeme sve češće sa fanovima dijeli detalje iz svog privatnog života, a sada je odlučila pokazati i u čemu se krije tajna njene perfektne linije, tačnije objavila je video na kojem vježba.

Opis za videozapis, na kojem su njena i Ronaldova djeca, iskoristila je ujedno i kako bi pružila podršku svom zaručniku i Juventusu.

"Moja sreća, moja porodica. Svu svoju energiju usmeravamo tati i Juventusu", napisala je Georgina.

Objava je u međuvremenu sakupila preko milion lajkova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi