Georgina otkrila kako je upoznala Ronalda: Bila je to ljubav na prvi pogled...
(Foto: EPA)

Otkrila detalje iz veze

Georgina otkrila kako je upoznala Ronalda: Bila je to ljubav na prvi pogled...

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez su vjerovatno i najpoznatiji par u svijetu fudbala.

Iako je supruga jedne od najvećih zvijezda svjetskog fudbala, Georgina je sasvim normalna žena, koja nije previše umišljena.

Mnoge je zanimalo kako je upoznala Cristiana, a ona je to u intervjuu za magazin Elle i otkrila.

"Upoznali smo se u prodajnom salonu Guccija. Radila sam kao prodavačica, a nakon nekoliko dana smo se sreli na promociji jednog drugog brenda. Pričali smo u opuštenoj atmosferi i dopali smo se jednom drugom na prvi pogled", rekla je 25-godišnja Georgina koja sa Ronaldom ima kćerku Alanu Martin rođenu u novembru 2017. godine.

Opisala je i osjećaj kojeg je imala kada je CR zabio tri pogotka protiv Atletico Madrida. Kamera ju je uhvatila u suzama na tribinama.

"Bila sam tako uzbuđena što se sav njegov radi isplatio na terenu. Na stadionu sam kad god mogu. Tako mu dajem podršku, ali i uživam u njegovim nastupima. Ponosna sam na njega", istakla je Georgina.

Otkrila je i kako izgleda njen tipičan dan kojeg ispunjava sa četvero djece. Ronaldo ima troje djece od surogate majki.

"Moj tipični dan? Probudim djecu, spremim im doručak i posvetim im kompletno jutro. Zatim ide ručak, a zatim se posvetim treningu i relaksaciji. Kada krenemo na spavanje, Cristiano i ja volimo pogledati dokumentarce. Dom je najljepše mjesto", dodala je Georgina.

Oglasi