Georgina otkrila što dosad niko nije: Nije lako biti sa Cristianom...

Djevojka fudbalera Juventusa

Georgina otkrila što dosad niko nije: Nije lako biti sa Cristianom...

M. Šljivak

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo vjerovatno su najpoznatiji par u fudbalskom svijetu.

Atraktivna djevojka jednog od najboljih fudbalera svijeta otkrila je kako nije nimalo lako biti sa poznatom osobom, ali ne bi ništa mijenjala u svom životu.

"Nije lako biti sa nekim ko je tako slavan i popularan, ali ne bih ga mijenjala nizašta na svijetu", istakla je Georgina i nastavlja:

"Ono što osjećam prema njemu je jače od bilo čega, od bilo kakvog pritiska. Zajedno smo jači i među nama je velika ljubav. Međutim, zavođenje i maštarije u vezi su jako bitne. Uvijek spavam u seksi rublju jer mi je to seksi i romantično, a učini i vašeg čovjeka sretnim", govori Gina za The Sun.

Otkrila je i kako su se upoznali.

"Prvi put smo se vidjeli na promociji Guccija gdje sam radila na prodaji. Nekoliko dana kasnije sreli smo se i na eventu još jednog poznatog brenda. Tada smo prvi put opušteno razgovarali, a to je bila ljubav na pravi pogled".

Top Komentari

@dn@n
Dobar članak. Pravi fudbalski. Napalit će te ljude. Jbg I ja bi volio seksi rublje, al ova moja legne u dugim gaćama, zima joj kaže.
23 0
Hep333k
Jos jedan clanak o njoj. Hvala redakciji.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.