Georginina špaga za ludnicu na Instagramu

Zabilježila rekordan broj lajkova

Georginina špaga za ludnicu na Instagramu

Vjerenica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez nastavila je objavljivati zanosne fotografije na Instagramu.

Georgina je sama po sebi atraktivna, a uz to je i Ronaldova vjerenica pa joj daje dodatno na popularnosti.

Na pomenutoj društvenoj mreži već broji preko 12 miliona pratilaca, a treba reći da je taj broj iz dana u dan sve veći i pitanje je gdje će se zaustaviti.

Nije ni čudo što je korisnici Instagrama, posebno muški, toliko vole pratiti, obzirom da ih ona nerijetko 'počasti' zanosnom fotografijom.

Tako je bilo i jučer kada je Georgina napravila popularnu špagu, pa taj trenutak zabilježila preko mobitela te podijelila sa pratiocima. Fotka je vrlo brzo zabilježila čak 1,6 miliona lajkova što joj je rekord u ovom mjesecu. 

Zavidna figura, nema šta...

View this post on Instagram

Buenos días ❤️❤️❤️ @aloyoga

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Top Komentari

Hep333k
Inace mrzim vulgarnosti i psovke ali: Jeb'o vas Bog i Georgina više.
0 5
Śmeker007
Irina Shayk je za ovu Lamborghini, a ova je Mercedes to je to.. Salu na stranu, realno ovi Sportsport.ba su bas napaceni jbt, svaki dan imas o Georgini clanak kako ovo kako ono, pa je li moguce da ste toliki pacenici??
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi