Georgina ponovo napravila spektakl na Instagramu: Za pet minuta 100.000 'lajkova'...

Nevjerovatna je zaista

Georgina ponovo napravila spektakl na Instagramu: Za pet minuta 100.000 'lajkova'...

M. Šljivak

Djevojka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, napravila je pravi spektakl na Instagramu.

Atraktivna Španjolka je ponovo odlučila da pokaže svoje atribute, ali i mogućnosti, pa je bez problema napravila špagu i poručila je da je sve tjera na ples...

Georgina je posljednjih mjeseci itekako odlučila da pokaže svoje umijeće vježbanja i ne želi da previše zaostaje za svojim partnerom.

Ipak, nedavno je priznala da ju je bilo malo i sramota vježbati u istoj prostoriji s Cristianom, jer je on zaista istinska mašina.

Sramežljivost je brzo nestala, a Georgina pravi čuda na Instagramu. Ova fotografija je za pet minuta skupila 100.000 lajkova, a nema dileme da će ih biti još mnogo.

Top Komentari

Ante G.
Autoru ovog clanka test inteligencije ne treba... Ako je nekome "spektakl" to sto je neko pokazao guzicu, u 21. vijeku, ako je to za autora domet civilizacije, onda stvarno ne znam... Tuzno i zalosno.
5 2
Premier
Ko je ova?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi