Georgina stigla s drugaricom i napravila šou na tribinama

Svi su željeli da se slikaju

Georgina stigla s drugaricom i napravila šou na tribinama

Atraktivna španska manekenka Georgina Rodriguez napravila je pravu pometnju na tribinama Juventusovog stadiona u subotu navečer.

Ona je stigla s drugaricom da prati susret Juventusa i Napolija u okviru 2. kola italijanskog šampionata, a čini se kako je privukla veću pažnju nego bilo koji fudbaler.

S Georginom su svi željeli da se slikaju pa je bila prilično zauzeta prije meča i na poluvremenu, ali je ipak udovoljila zahtjevima svih koji su se okupili oko svečane lože Alianz stadiona.

Također, pažnju na društvenim mrežama izazvala je i njena atraktivna prijateljica s kojom je Georgina snimila nekoliko klipova i objavila fotografije.

Naravno, Georgina je tu zbog Cristiana Ronalda, a ukoliko nastavi u ovom tempu dizati popularnost, čini bi se da bi brzo mogla i nadmašiti zaručnika.

Svemu dodajmo i to da je Juventus pobijedio Napoli sa 4:3.

View this post on Instagram

جيو مع المعجون ♥️💝

A post shared by جيو كريس follow this account (@georgina.my_queen) on

Top Komentari

mali.grof
Nadmasit ce ga al u šupku
1 0
SeoRusilac
Navalili na nju kao u gangbang filmovima
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi