Sve žene u očaju nakon Georginih objava iz aviona

Luksuz i samo luksuz

Sve žene u očaju nakon Georginih objava iz aviona

Edmir Škorić

Partnerka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, voli da se hvali trenutnim životom o kojem mnoge žene mogu samo da sanjaju.

Argentinka se nedavno vratila privatnim avionom u Evropu, zajedno sa Cristianom Ronaldom i djecom. Na Instagramu je objavila niz fotografija sa ovog putovanja i mora se priznati da je impresivno u kakvom luksuzu uživa slavna porodica.

Ronaldo je sa Al-Nassrom u subotu odigrao posljednju utakmicu u saudijskoj Premier ligi prije dvosedmične pauze. Ronaldov tim slavio je sa 3:1 Al-Wehdu u gostiam, a Portugalac je bio strijelac jednog gola i to je bio njegov 13. u ligi.

Kada se utakmica završila, Ronaldo je poveo porodicu u privatni avion i zaputili su se u Portugal, pošto ga sada očekuju reprezentativni nastupi.

Oglasi

Georgina sve voli da podijeli na društvenim mrežama, pa je tako i ovaj put ispratila sa nekoliko fotografija iz unutrašnjosti aviona i one ostavljaju ogroman utisak,

Fotografije pokazuju da dragocjena mašina ima sve što vaše srce poželi. Uključuje, između ostalog: Pristup internetu, soba za zabavu, TV, frižider i veliki krevet. Na fotografijama koje je manekenka objavila našli su se i briljanti i dijamanti, koji vrijede čitavo bogatstvo.

Georgina Rodriguez je aktivna na internetu i njen profil je izuzetno popularan. Trenutno njen Instagram nalog ima preko 52,9 miliona pratilaca i broj stalno raste.

Ona je u vezi s Ronaldom od 2016. godine, iako još uvijeki nisu vjenčani zajedno odgajaju djecu i smatraju se jednim od najpoznatijih i uspješnijih parova na svijetu.

Georgina je Ronalda upoznala u Guccijevoj prodavnici

Interesantno da je Georgina Ronalda upoznala kao prodavačica u Guccijevoj radnji. Od tada se njen život uveliko promijenio.

"Kada sam izlazila iz dućana, vidjela sam da se pojavljuje jako zgodan muškarac, visok skoro dva metra, bio je s dječakom i nekoliko prijatelja, a ja stojim smrznuta", rekla je Georgina o prvom susretu sa slavnim fudbalerom.

Kad su Ronaldovi fanovi saznali gdje bi ga mogli sresti, okupirali su radnju u kojoj je ona radila te satima stajali ispred, a onda su šefovi odlučili kako bi gužva mogla otjerati njihove bogate kupce pa su joj odlučili dati otkaz. Sada je Georgina dio elite i ponekad navodno sve luksuzne prizore iz života dijeli na društvenim mrežama da svojim šefovima pokaže u kakvoj je eliti trenutno.