Brazilac je od muke samo uzdahnuo: Nikad niko Figa i Ronalda nije ponizio kao Georgina!

Na susretu u Rijadu

Brazilac je od muke samo uzdahnuo: Nikad niko Figa i Ronalda nije ponizio kao Georgina!

Admin Čaušević

Egzibiconi bokserski meč između Tysona Furyja i Francisa Ngonnoua nije mogao proteći bez najglamuroznijeg para današnjice Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez, ali i drugih poznatih lica iz svijeta sporta.

Ronaldo je bokserski okršaj gledao iz prvog reda dvorane u Rijadu u društvu svoje dugogodišnje partnerice koja je bila praktično jedina dama sa VIP ulaznicom.

Na putu do svog mjesta Portugalac i Georgina su sreli dvije istinske fudbalske legende Luisa Figa i Ronalda Nazaria, bivše osvajače Zlatne lopte.

Kad su vidjeli da im Portugalac ide u susret bivše zvijezde Real Madrida su ustale na noge kako bi se pozdravile sa trenutnim članom Al Nassra, ali su doživjele "šamar" od Georgine.

Dok se Ronaldo pozdravljao sa svojim sunarodnjakom, Georgina je potpuno okrenula glavu na drugu stranu. Slično je bilo i sa Ronaldom.

Oglasi

Brazilac je čak i pogledao u Georginu, nadao se da će imati priliku da se makar pozdrav, međutim slavna influenserica je skrenula pogled.

Na kraju je Ronaldo samo uzdahnuo, čekao da ostali prođu i sjeo na svoje mjesto. Ovakovo Georginino ponašanje su mnogi osudili i složni su da je konačno pokazala svoje pravo lice.

Najpopularniji fudbaler današnjice je svakako bio u centru pažnje pa su mnogi tražili s njim zajedničku fotografiju. 

Posebno je bio zanimljiv njegov susret sa kontroverznim Conorom McGregorom, poslije kratkog sučeljavanja razmijenili su nekoliko šala na koje se nasmijala i poprilčno ozbiljna Georgina.

Podsjećanja radi, u egzibiconoj borbi Fury je iako je završio na podu u trećoj rundi odlukom sudija pobijedio Ngonnoua koji se predstavio u odličnom svjetlu.

Top Komentari

Kakaks
Karogina hahaha
0 0
struja
Pise se Figu,nije ovaj portal iz Srbije.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti