Georgina po prvi put odlučila odgovoriti na škakljivo pitanje: "Nije do mene, čekam ga..."

Spremna je da stane na "ludi kamen"

Georgina po prvi put odlučila odgovoriti na škakljivo pitanje: "Nije do mene, čekam ga..."

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez su već nekoliko godina u ljubavnoj vezi, a svi se pitaju kada će "stati na ludi kamen".

Ronaldo i Georgina počeli su se zabavljati još dok je on igrao u Real Madridu, a upoznali su se u jednoj radnji s odjećom u kojoj je ona radila i tada se njen život u potpunosti promijenio.

Georgina je uspjela na poslovnom planu da napravi mnogo toga i zarađuje ogroman novac, a čak je i Netflix odlučio da snima dokumentarac o njenom životu.

Ovaj dokumentarac nedavno se počeo prikazivati, a Georgina je otkrila neke stvari koje ranije nije željela da spominje u javnosti.

Naime, Georgina je otvoreno pričala o svojoj ljubavnoj vezi s Cristianom i činjenici da već nekoliko godina žive zajedno, te imaju trogodišnju kćer.

Mnogi se pitaju da li će Ronaldo i Georgina uploviti u bračne vode, a očito je da se to pita i ona sama. Priznala je da bi voljela da se uda za Portugalca i da se nada da će je on uskoro zaprositi.

"To ne zavisi od mene jer on zna šta ja želim. Nadam se da će se to uskoro desiti", rekla je Georgina.

Za potrebe ovog dokumentarca koji se snima Georgina je čak nosila mikrofon dok je bila na mečevima Ronalda kako bi se čulo šta komentariše u toku utakmice.

Ovaj dokumentarac nosi ime "Georgina", a cilj je da pokaže kako je biti u ljubavnoj vezi s jednim od najboljih sportista na svijetu.

Top Komentari

Probisvjet
Ja da sam Ronaldo ne bi ona meni nosila kanafu kroz guzicu. Eto samo toliko.
8 0
Jasminn
Cuj nije do nje..ceka ga... Musko sam pa bi se i ja udao za Ronalda, covjek je ne milioner vec milijarder. Samo nije ni in glupan da djeli alimentacije sirom svijeta.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi