Ko je bogatiji? Ronaldo mjesečno "pogura" Georginu sa 100.000 eura, ali nije ni do koljena Antonelli

Supruge najpopularnijih fudbalera današnjice

Ko je bogatiji? Ronaldo mjesečno "pogura" Georginu sa 100.000 eura, ali nije ni do koljena Antonelli

A. Čaušević

Antonella Roccuzzo i Georgina Rodriguez su dugogodišnje pratilje fudbalera koji su obilježili jednu eru. Lionel Messi i Cristiano Rinaldo su vrlo vjerovatno dvojica najvećih rivala u historiji fudbala, zaradili su nevjerovatan novac tokom karijeri, ali je interesantno za vidjeti kako stoje njihove ljepše polovine. 

I dok Georgina dosta zavisi od Ronalda, za Messija i Antonellu se ne može isto reći. Iako Španjolka argentinskog porijekla svakog mjeseca od svog partnera dobije pozamašnu svotu novca nije ni blizu bogata kao što je to slučaj sa suprgom novopečenog prvaka svijeta.

Georgina je svojevremeno radila u jednom butiku u Madridu gdje joj je plata bila 200 eura sedmično. Nakon što je upoznala portugalskog asa promijenio se i njen život te je odjednom mogla početi da uživa u luksuzu.

Portugalac svojoj partnerici svakog mjeseca uplati 100.000 eura. Radi se o skromnom "džeparcu" kao znak pažnje za brigu o njihovoj djeci.

U međuvremenu je pokrenula i nekoliko modnih marki, a maksimalno koristi i svoju popularnost i brojne pratitelje na Instagramu, pa od svake objave zaradi oko 8.000 eura.

Oglasi

Bogatstvo Georgine se procjenjuje na 12 miliona eura što je duplo manje u odnosu na Antonellu Rocuzzo čije je bogastvo procijenjeno na više od 22 miliona dolara.

Iako je udata za Messija, ona je još tokom studentskih dana potpisala ugovor sa jednom argentinskom kompanijom, a nakon toga je pokrenula i vlastiti lanac obuće za žene.

Za razliku od Georgine Antonella je dosta skromnija i ne voli u javnosti da se eksponira ili pokazuje kako živi na visokoj nozi.

Georgina i Ronaldo su se upoznali u butiku i još uvijek nisu u braku,dok su Antonella i Messi prijatelji iz djetinjstva, a vjenčali su se 2017. godine.

Antonella je Messiju rodila trojicu sinova Thiaga, Matea i Cire, dok je Portugalac otac petero djece od kojih su troje rodile surogat majke. Georgina mu je rodila kćerke Alanu Martinu i Belleu, dok im je sin preminuo prilikom poroda.

Inače, prema nezvaničnim informacijama i Messi je bogatiji od Ronalda. Neto bogatstvo Messija je procijenjeno na 600 miliona, a Ronaldovo na 500 miliona dolara. 

Top Komentari

Sars33
**** vas Antonela i Georgina... dosta vise sa ovakvim postovima, koga još zanima koliko dobijaju para?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi