Ogrlica kojom je Georgina pokupila svu pažnju na crvenom tepihu - Njen životni posao je da blista
Atraktivna manekenka ponovo je zablistala na crvenom tepihu (Foto: EPA)

Izabranica Cristiana Ronalda u centru pažnje

Ogrlica kojom je Georgina pokupila svu pažnju na crvenom tepihu - Njen životni posao je da blista

Midhat Šljivak

Izabranica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, zablistala je na filmskom festivalu u Cannesu, a na crvenom tepihu se pojavila s ogrlicom vrijednom više od milion eura.

Georgina Rodriguez ponovo se našla u centru pažnje. Na filmskom festivalu u Cannesu zablistala je na crvenom tepihu s dijamantskom ogrlicom vrijednom više od milion eura.

Usprkos tome što se pojavila u izazovnoj kombinaciji koja joj je isticala sve obline, Georginina ogrlica s dijamantom je to što je privuklo ogromnu pažnju.

Ogromni kamen napravljen je od strane luksuznog draguljara Choparda, a prema procjenama vrijednost je nešto veća od milion eura.

Georgina nije jedina koja se u Cannesu našla s ovom ogrlicom. Noć prije korejska pop zvijezda Karina je također zablistala na crvenom tepihu.

Oglasi

Pored skupocjene ogrlice špansko-argentinska manekenka na sebi je imala dvije narukvice i dijamantski prsten koji košta pravo bogatstvo.

Izabranica Cristiana Ronalda poznata je kao strastvena skupljačica nakita i s obzirom na platu koju njen muž ima u Saudijskoj Arabiji, sebi može priuštiti apsolutno što joj je volja.

Da su obični građani odavno bi bili protjerani iz države, ali zovu se Cristiano i Georgina

Cristiano Ronaldo fudbalsku karijeru je početkom ove godine nastavio u Al Nassru iz Saudijske Arabije. Portugalac za nastupe u ovom timu dobija 200 miliona eura po sezoni, no on je više u centru pažnje zbog stvari koje sa djevojkom Georginom radi van terena.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez krše sve moguće zakone u Saudijskoj Arabiji. Dosta je onih koji su tražili protjerivanje Portugalca nakon što se uhvatio za međunožje poslije utakmica, ali je iz kluba došlo opravdanje kako ima problema s povredom prepone.

Niko zaista nije vjerovao u to objašnjenje. Ronaldo je međutim suviše bitan i moćan da bi ga tek tako izbacili iz države, no sada se u problem uvalila Georgina zbog objava na društvenim mrežama.

Oglasi

Ona je na Instagram prethodnih dana postavila brojne video snimke na kojima tverka. Nisu u Saudijskoj Arabiji presretni zbog ovih snimaka koji su objavljeni i ponovo se traži deportacija poznatog para.

"Čisto sumnjam da Ronaldo nije upoznat s onim što njegova vjerenica postavlja na društvene mreže. Znaju li oni uopšte gdje se nalaze? Doslovno rade sve kako bi ih protjerali iz Saudijske Arabije. To su i zaslužili", riječi su jednog stanovnika Rijada.

Dosta je ljutih komentara na ono što Georgina radi. Smatraju da bi Portugalac i porodica morali poštovati zakone kao i svi drugi ljudi, ali za njih oni očigledno u Saudijskoj Arabiji ne važe.

Da su obični ljudi davno bi bili iza rešetaka ili bi bili protjerani iz zemlje. Ovako su zaštićeni sa svih strana i mogu raditi šta žele.