"Udaraju nam djecu u školi, druga djeca nisu vaspitana kao moja"

Georgina ponovo izaziva pažnju

"Udaraju nam djecu u školi, druga djeca nisu vaspitana kao moja"

M. Šljivak

Partnerica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, proteklih dana je dala nekoliko zanimljivih izjava koje su uzburkale javnost. Mnogi su je zbog toga proglasili bahatom, a šta li će tek reći kada čuju ono što je govorila o djeci.

Georgina Rodriguez oduvijek govori kako je veoma povučena djevojka i da s Cristianom Ronaldom nije zbog novca. Međutim, njeni posljednji potezi ne govore baš tako, pa poprilično bahato govori o drugima.

Sada je govorila o djeci. Smatra da su njena djeca mnogo više vaspitana nego djeca drugih roditelja.

"Volim djecu i veoma sam organizovana s našom djecom. Međutim, druga djeca nisu baš vaspitana. Mi majke dobro poznajemo našu djecu i imamo strpljenja da ih vaspitavamo i posvećujemo im vrijeme", govori Georgina i otkriva da su njena djeca mete u školi.

"U školi ih udaraju, a oni se ne žele braniti. Jedno dijete mi je došlo kući plačući jer su ga istukli. Pitala sam istog trena: Zar se ne znaš braniti? Međutim, istina je da ih učim da ne uzvraćaju udarac i da budu fini u školi. Nikad ne bih željela da se moja djeca sukobe s drugima", govori Georgina.

Oglasi

Cristiano Ronaldo ima petero djece. S Georginom ima dvije kćerke Alanu Martinu (2017) i Esmeraldu (2022), a blizanci Mateo i Eva (2017) te Cristiano Junior (2010) na svijet su stigli uz pomoć surogat majki.

Georgina ih međutim sve smatra i svojom djecom i s njima provodi većinu svoga vremena.

Može li umišljenije? Georgina objavila fotku sa radnog mjesta, mnogi su je shvatili kao ismijavanje

Otkako je s Cristianom Ronaldom Georgina može imati sve što poželi. Uz sve to slavni fudbaler svojoj partnerici mjesečno uplati 100.000 eura kako bi brinula o djeci i obavljala određene kućanske poslove.

Vezu s Ronaldom Španjolka je iskoristila da stekne veliku popularnost, prvenstveno na Instagramu gdje je prati više od 40 miliona pratitelja.

Bivša prodavačica iz butika sada je uspješna influencerica i sada joj svaka objava na Instagramu donose oko 60.000 eura.

Oglasi

Pokrenula je ova 29-godišnjakinja određene modne marke, bavi se i promocijom, a prije nekoliko dana je odlučila da odgovori kritičarima koji tvrde da ništa ne radi.

"Još jedan divan dan na poslu, pa da kasnije ne kažu da bogati ne radi", napisala je Georgina u opisu fotografije.

Ronaldova dugogodišnja partnerica je držala šoljicu kafe u desnoj ruci, dok je u lijevoj ruci nosila torbicu od nekoliko desetina hiljada eura kao i skupocjenu haljinu koja je također skupa za "obične smrtnike".

Upravo su "obični smrtnici" ovaj Georginin potez opisali kao besraman, ironičan i manjak poštovanja prema svim uposlenicima koji rade mnogo zahtjevnije i teže poslove.

Oglasi