Može li umišljenije? Georgina objavila fotku sa radnog mjesta, mnogi su je shvatili kao ismijavanje

Ronaldo joj mjesečno uplaćuje 100.000 eura

Može li umišljenije? Georgina objavila fotku sa radnog mjesta, mnogi su je shvatili kao ismijavanje

A. Čaušević

Georgina Rodiguez je prije nekoliko dana izazvala pravi gnjev na društvenim mrežama, a mnogi su je poslije objave sa radnog mjeseca opisali kao umišljenu i bahatu osobu.

Otkako je sa Cristianom Ronadlom Georgina može imati sve što poželi. Uz sve to slavni fudbaler svojoj partnerici mjesečno uplati 100.000 eura kako bi brinula o djeci i obavljala određene kućanske poslove.

Vezu sa Ronaldom Španjolka je iskoristila da stekne veliku popularnost, prvenstveno na Instagramu gdje je prati više od 40 miliona pratitelja.

Bivša prodavačica iz butika sada je uspješna influnserica i sada joj svaka svaka objava na Instagramu donose oko 60.000 eura.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cou4pv8tFvP/[/instagram]

Pokrenula je ova 29-godišnjakinja određene modne marke, bavi se i promocijom, a prije nekoliko dana je odlučila da odgovori kritičarima koji tvrde da ništa ne radi.

Oglasi

"Još jedan divan dan na poslu, pa da kasnije ne kažu da bogati ne radi", napisala je Georgina u opisu fotografije.

Ronaldova dugogodišnja partnerica je držala šoljicu kafe u desnoj ruci, dok je u lijevoj ruci nosila torbicu od nekoliko desetina hiljada eura kao i skupocjenu haljinu koja je također skupa za "obične smrtnike".

Upravo su "obični smrtnici" ovaj Georginin potez opisali kao besraman, ironičan i manjak poštovanja prema svim uposlenicima koji rade mnogo zahtjevnije i teže poslove.

Inače, ovih dana na Netflixu izlazi novi dokumentarac o Georgini u kojem je govorila o najtežem trenutku u svom životu, odnosno gubitku sina Angela.

Oglasi

Iako se na osnovu objava na Instagramu da zaključiti da je Georginin život savršen, to je samo zavjesa za pakao kroz koji je ova 29-godišnjakinja prolazi posljednjih mjeseci.

Naime, prije nego što je zatrudila sa Bellom Esmeraldom Georgina je imala čak tri abortusa, na pomen te riječi jednostavno joj zastaje srce.

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/georgina-rodriguez-abortus-cristiano-ronaldo/446545[/instagram]

"Svaki put kas sam išla kod ginekologa imala bih noćne more jer sam se brinula kako će se postaviti, kakav će biti porod, hoće li biti carski rez... Jako sam se bojala na svakom ultrazvuku, bila sam jako napeta, jer sam prethodno imala tri abortusa i došla sam kući slomljena", kazala je ona u dokumentarcu.

Georgina i Ronaldo su dvojke trebali dobiti u aprilu 2022. godine, međutim momenat kojeg su dugo čekali nije donio dobre vijesti. Sinčić Angel je preminuo, dok je djevojčica Bella Esmeralda preživjela porod.

Promo

Top Komentari

user1659566597
Umisljenije?Radi sta zeli,ima novca koliko zeli i sta sad?Gledajte svoja posla
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi