Instagram "pao" zbog njene stražnjice: Nikada prije Georgina nije objavila tako eksplicitnu sliku!

Instagram "pao" zbog njene stražnjice: Nikada prije Georgina nije objavila tako eksplicitnu sliku!

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodriguez već nekoliko dana uživaju na ljetnom odmoru na Sardiniji. No, i ovaj put Georgina je uspjela zasjeniti igrača Al Nassra vjerovatno najeksplicitnijom fotografijom koju je objavina na Instagramu.

Ronaldo je nakon obaveza s reprezentacijom Portugala dobio konačno zasluženi odmor nakon duge sezone, a ovaj put on i Georgina odlučili su da izaberu Sardiniju gdje odmaraju već nekoliko dana.

Oni su iznajmili jahtu kako bi u miru sa djecom mogli da provode svoj ljetni odmor i maksimalno napune baterije za nove izazove.

Međutim, Georgina je svojim objavama uspjela da zasjeni i jednog od najboljih igrača svih vremena jer u kupaćem kostimu ponosno pokazuje svoje atribute.

I danas je Ronaldova izabranica odlučila da objavi nekoliko fotografija na Instagramu, a u prvi plan stavila je vjerovatno najeksplicitniju svoju fotografiju koju je ikada objavila na društvenim mrežama.

Oglasi

Georgina je ponovo ponosno pokazala svoju stražnjicu, a naravno to je najviše obradovalo muški dio publike koji su komentarima "zatrpali" objavi Ronaldove ljepše polovine.

U prethodnih nekoliko mjeseci dosta se pisalo o tome da Ronaldo i Georgina nisu baš u najboljem odnosu i da su pred prekidom, ali svojim objavama demantovali su pisanja i potvrdili da nikada nisu bili sretniji.

Ronaldo i Georgina zajedno su već skoro sedam godina i imaju petero djece, a od toga ona je biološka majka Alanu Martinu i Belli Esmeraldi.

Top Komentari

789012455
Sportski portal prica o straznjicama ...
0 0
user1582456981
Da mi je samo znati kakva je sportska vijesc straznjica neke maribunde. . . Jel ovo erotski sajt il sta vec? Gospodo bavite se korumpiranim savezom i stvarima koje nas zanimaju i koje nas doticu, svaka druga vijest ona se skinula ona izludila fanove ona ovo ona onoo. . . . De malo Shakiruu dajte niste dugo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi