Georgini prekipjelo: "Ako danas ukucate moje ime na Googleu..."

Ronaldova djevojka o kritikama

Georgini prekipjelo: "Ako danas ukucate moje ime na Googleu..."

E. Škorić

Georgina Rodriguez napravila je u intervjuu za magazin Elle presjek svega što je proživjela tokom 2022. godine. Ona i njen partner Cristiano Ronaldo ovu godinu završavaju s brojnim uspjesima na poslu i lično, ali i pomiješanim osjećajima i tugom obilježenom gubitkom sina.

Oboje su 18. aprila najavili rođenje svojih blizanaca, no tu je radost nažalost zasjenila smrt malenog Angela, teško zacjeljiva rana. To je ujedno i za nju i za Ronalda najteži trenutak u 2022. godini.

"Ova godina bila je najkomplikovanija u mom životu. Najsretniji trenutak postao je i najtužniji u isto vrijeme. To je nešto što će me pratiti cijeli život i što nećemo moći zaboraviti", rekla je Gerogina za magazin Elle.

Manekenka i poslovna žena intervju je dala prije nego što je otputovala u Katar bodriti svog partnera, portugalskog napadača na Svjetskom prvenstvu. Međutim, njena kći, stara samo sedam mjeseci, primljena je u medicinski centar u Madridu zbog respiratorne infekcije. To je bila još jedna teška i stresna situacija za Georginu.

Georgina se osvrnula i na kritike koje svakodnevno dobiva zbog medijske eksponiranosti, navodne sukobe s porodicom te ljubavnu priču s CR-om.

"Ako danas ukucate moje ime na Googleu, ispada da sam u svađi s Cristianovom porodicom, da imam sestru koja mi traži novac i da ne znam što se dogodilo s Rosalijom... Moj život je puno jednostavniji od svega ovoga: ne volim sukobe, nikad se ni s kim ne svađam, ali najgore je što su sve te informacije laž", odgovorila je Georgina.

Oglasi

Španska mankenenka je istaknula kako na društvenim mrežama dobiva loše komentare, a nažalost velika većina njih su od žena.

"Volimo vikati da smo pobornici cilja, ali ako uđete na moj Instagram, 95 posto kritika koje primam na svakom koraku dolazi od žena. Ponekad zahtijevamo prava koja ni sami ne poštujemo. Čini se smatram da imamo još puno toga za napraviti u tom smislu", rekla je.

Postala milionerka, a sestrinoj djeci ne želi kupiti ni knjige za školu: "Ona je jako loša osoba"

Život Georgine Rodriguez promijenio se iz temelja kada je upoznala Cristiana Ronalda i počela s njim zajednički život, a svoju popularnost znala je itekako da iskoristi i već je zahvaljujući sponzorskim ugovorima koje ima postala milionerka jer ne želi da ovisi samo o novcu svog izabranika.

Već je dobro poznato da je Georgina nekada radila u jednom butiku u centru Madrida i da su se ona i Ronaldo slučajno upoznali kada je on s prijateljima posjetio ovu radnju i očito je da je Georgina ostavila odličan utisak na njega.

Oglasi

Ubrzo nakon toga oni su počeli da se viđaju, a nakon toga i da zajedno žive. Već godinama grade zajednički život i to im izgleda ide odlično.

Međutim, Georgina nije željela da ovisi samo o novcu kojeg Ronaldo ima u ogromnim količinama već je iskoristila svoju popularnost i novi status kako bi i sama počela da zarađuje.

No, nedavno su mrlju na sve to bacili pojedini članovi njene porodice, a tu se posebno izdvaja sestra Patricia Rodriguez koja je prije dva mjeseca javno prozvala Georginu kako uopšte ne pomaže svojoj porodici.

Patricia je ponovo u centru pažnje jer je sada gostovala na jednoj španskoj televiziji gdje je javno govorila o tome koliko je Georgina zapostavila svoju porodicu kada je upoznala Ronalda, te da nikome od njih uopšte ne pomaže.

Također, izjavila je da nju ne interesuje njen novac, ali da je u nekoliko navrata tražila od Georgine da pomogne njenoj djeci i da ju je razočarala što joj uopšte nije odgovorila na te poruke.

"Ona je jako loša osoba. Pitala sam je da pomogne mojoj djeci, ali to nije uradila. Meni njen novac ne treba i nikada od nje nisam tražila ni cent da mi pošalje", počela je Patricia i nastavila.

"Zna da živim u teškim uslovima. Rođaci su mi rekli da me čak ismijava i da me se srami. Ne stidim se reći kako živim, ali se borim da moja djeca imaju sve što im je potrebno za normalan život i nikada neću odustati od toga. Tražila sam od nje da mojoj djeci pomogne tako što će im kupiti knjige i odjeću za školu, ali ni to nije uradila".

"Ne želim da se naljutim i javno govorim stvari koje ne treba da kažem o njoj. Ne želim da ljudi znaju o njoj pravu istinu, ali postoje neke stvari koje bi sigurno mogle sve vas da šokiraju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi