Tamna strana Georgine Rodriguez: Dok uživa u luksuzu uništava ljude koji su joj dali sve

Otkriveno pravo lice zanosne maneknke

Tamna strana Georgine Rodriguez: Dok uživa u luksuzu uništava ljude koji su joj dali sve

A. Čaušević

Georgina Rodriguez je vrlo vjerovatno najpoznatija "žena fudbalera" na svijetu. 

Georgina je već neko vrijeme u vezi sa Cristianom Ronaldom s kojim uživa na luksuznim jahtama, leti privatnim avionima, sebi može priuštiti da potroši 30.000 eura na dvije boce fina ili 150.000 eura na kupovinu torbica.

Ona će uskoro napuniti 28 godina kada će početi i prikazivanje dokumentaca o njenom životu u kojem navodi da zna kako je imati ništa, a zatim imati sve.

U filmu insistira da nikad neće zaboraviti svoju porodicu prije nego što je završila u rukama svog heroja čije bogatstvo se procjenjuje na više od 800 miliona eura.

Ipak, The Sun donosi priču kako slavnu influnserku neki od članova njene porodice optužuju da ih je počela ignorisati od trenutka kada je ušla u vezu s Cristianom.

Njen ujak je opisuje kao "zlo" nakon što se riješila svoje porodice te napominje da je zaboravila da je upravo on spasio kada joj je otac bio u zatvoru zbog trgovine drogom.

"Možda se stidi nas i smatra da je bolja od nas jer ne živimo u luksuzu. Nikad joj nisam tražio ništa. Nazvala je jednom ili dva put otkako je u vezi s Ronaldom", rekao je Jesus Hernandez.

"Kada je bio rođendan mom sinu, pitala sam je može li zamoliti Ronalda da se potpiše na dres za mog dječaka, rekle je da neće. Ne želi ga smarati dok je na odmoru", tvrdi njena 33-godišnja polusestra Patricia Rodriguez.

Georginin djed je umro prije tri godine, imao je 80, a onda mu nije dopustila da upozna Alanu Martinu, kćerkicu koju je dobila s Ronaldom.

Zgodna manekenka je imala teško djetinjstvo. Njena majka Ana Maria Hernandez je upoznala Argentinca Jorgea kada se doselio u Španiju, a uhapšen je prije Georgininog petog rođendana jer je krijumčario drogu u vrijednosti većoj od 100.000 eura.

Nakon studiranja postala je model, počela je raditi u Guccijevom butiku u Madridu gdje je i upoznala Ronalda. Nakon rođenja Alane, sada mu nosi blizance i uživa u luksuzu.

Njena kolekcija nakita je vrijedna oko 3 miliona eura, a na filmskom festivalu u Veneciji pojavila se s ogrlicom vrijednom 90 hiljada eura.

"Ja sam bio zadužen za Georginino odrastanje, kupovao sam joj odjeću, plaćao struju i vodu. Sve sam uradio", poručuje njen ujak Jesus.

Jesus živi u dvosobnom stanu na jugoistoku Španije sa ženom i djetetom uz skromnu mjesečnu platu od 800 eura mjesečno.

Ono što najviše zamjera Georgini je to što mu nikad nije rekla gdje je ukopan njegov polubrat Jorge kada je preminuo u Argentini. 

Top Komentari

krems_krems12
Sta ces drugo ocekivati od kurvetine
8 1
NKZ1922
Dokle je dosao svijet kad se snimaju dokumentarci o nekoj funjari, radnici u butiku koja se uspjela uhl****t tako sto se udala za multimilionera. Puhni israfile
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.