Georgina uzburkala strasti očajnim komentarom na Messijevu objavu o Agueru

Argentinac rekao zbogom

Georgina uzburkala strasti očajnim komentarom na Messijevu objavu o Agueru

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo i Leo Messi su bez dileme najveći rivali u historiji fudbala. 

Teško je reći ko je bolji fudbaler jer se o okusima ne raspravlja, ali barem statistički Messi je ispred jer ima sedam Zlatnih lopti, dvije više od Ronalda.

Da uzburka strasti na ovo rivlastvo pobrinula se Ronaldova ljepša polovina Gerogina Rodriguez možda i suvišnim komentarom na društvenim mrežama.

Prácticamente toda una carrera juntos, Kun… Vivimos momentos muy lindos y otros que no lo fueron tanto, todos ellos nos...

Posted by Leo Messi on Wednesday, December 15, 2021

Sergio Aguero se u srijedu oprostio od fudbala i Messi, kao njegov veliki i dugogodišnji prijatelj, mu je posvetio objavu na društvnim mrežama.

Na Messiju objavu "uletila" je Georgina koja je ničim izazvana napisala: "Ronaldo je najbolji".

Oglasi

Čini se da se Georgina još uvijek nije pomirila s činjenicom da je Messi dobio novu Zlatnu loptu te mnogi ovaj komentar vide kao očajan.

Inače, zanosna Argentinka želi da iskoristi svaki dan u decembru koji se smatra čarobnim periodom godine. Stoga je odlučila s djecom uživati u "putovanju iz snova", a kao destinaciju je izabrala Laponiju.

Laponija se nalazi na Sjevernom polu i smatra se domom Djeda Mraza. Georgina je s četvero njihove djece odlučila uživati u čarobnoj zimskoj idili, dok je Ronaldo u Manchesteru gdje još ima da odigra tri meča do kraja godine.

Manekenka je oduvijek željela da njena djeca budu što sretnija, a ima li boljeg načina nego iščekivati Božić posjetom najbožićnijem mjestu na svijetu.

Sretna porodica je hranila sobove, vozila se u saonicama, uživala u toplim i ugodnim kolibama uz ispijanje toplih napitaka. Inače ovo putovanje mnogo košta. Na sjeveru Finske gdje su odsjeli Georigna i djeca u luksuznom kompleksu uz rijeku Ounasjoki noć košta 1750 eura za jednu osobu.

Visoki stropovi, drvo kamo god pogledate i golemi prozori kroz koje se filtrira svjetlost i bjelina snijega, daju ekskluzivnom mjestu topli i božićni zrak u kojem gosti nedvojbeno uživaju. A kako bi se usredotočili upravo na što bolji provod, ne moraju se ni brinuti oko kuhanja, jer imaju uslugu kuhara koji će sve urediti po njihovom ukusu.

Za mnoge su ovo filmski kadrovi koje je teško doživjeti, ali Georgina svakako može sebi da priušti višesedmični odmor u "raju na zemlji".

Top Komentari

zajid08
Ovima iz sp.sp.ba izgleda nema pomoci....
5 0
Mele
Od fudbalera, koji su je bubali, Ronaldo joj je najbolji, pa ona zna istinu.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti