Georgina izgleda obično, ali njen outfit na ovoj fotografiji vrijedi kao nekoliko stanova u Sarajevu

Sva je od zlata i svile

Georgina izgleda obično, ali njen outfit na ovoj fotografiji vrijedi kao nekoliko stanova u Sarajevu

E. Škorić

Čak i kada možda izgleda "obično", Georgina Rodriguez, djevojka Cristiana Ronalda, na sebi nosi stotine hiljada eura vrijednosti.

Georgina se s Ronaldom odselila u Saudijsku Arabiju nakon što je on potpisao bogati ugovor s Al Nassrom, koji će mu za 2,5 godine dati čak 500 miliona eura. Slavni par uživa u luksuzu, a svaki komad koji nose na sebi vrijedi bogatstva.

S obzirom na stroga pravila u muslimanskoj zemlji, Georgina je "zakopčana do grla", ali pronašla je outfit koji joj odgovara, a koji je ujedno otmjen i skupocjen.

Tako se Georgina pojavila u jednom sasvim naizgled običnom outfitu, ali se ispostavilo da je isti koštao preko 400.000 eura, što znači da biste sa stvarima koje ona nosi na sebi mogli da kupite nekoliko dobrih i povelikih stanova u Bosni i Hercegovini.

"Iako se čini 'low cost', izgled Georgine Rodriguez procijenjen je na preko 400.000 eura", javlja španski portal 20minutos.es.

Ronaldova djevojka na sebi ima stvari vrijednosti preko 400.000 eura

Navodi se da su traperice visokog struka Elisabetta Franchi sa istaknutim prednjim džepovima vrijedne 368 eura, a vunena bluza iz Max Mara 269 eura, a to je ujedno i najjeftinije što je nosila na sebi. Brašunasta tunika Dollab vrijedna je 1700 eura.

Oglasi

A pazite sad - naušnice Pasquale Bruni koje je nosila koštaju 47.900 eura, a roza Hermes torba s efektom krokodila i optočena dijamantima vrijedi nevjerovatnih 350.000 eura.

Ukuono sve vrijedi preko 400.00 eura, što je dakle cijena nekolicine dobrih stanova u Sarajevu ili jedne pristojne kuće na periferiji Madrida.

Georgina i Ronaldo godinama sau jedan od najatraktivnijih parova na svijetu, ali se posljednjih dana dosta diskutovalo o njihovoj vezi. Španski mediji objavili su detalje koji sugerišu da par prolazi kroz teško razdoblje, a glasine je potaknula snimka božićnog poklona kojeg je Georgina darovala svom partneru.

Naime, radi se o skupocjenom automobilu, Rolls Royceu, no, unatoč iznenađenju, na snimci nedostaje hemije između njih dvoje i sve izgleda kao dobro naštiman prilog za TV kamere.

Mediji smatraju da vlada hladnoća među njima i da nisu baš sretni kako se to svijetu predstavlja, ali jedno je sigurno - njihovi životi su poput najljepših snova s obzirom da imaju sve što požele.

Nekome su materijalne stvari najvažnije u životu, drugi opet teže iskrenoj sreći i pravoj ljubavi. Da li je ima u Ronaldovoj porodici, to oni najbolje znaju, a medijima ostaje da nagađaju i daju svoje sudove koji ne moraju nužno biti tačni.

Top Komentari

Manager
Svaka duša smrt će okusiti, a samo ćete na Sudnjem danu u potpunosti dobiti plaće vaše! Pa ko bude od Vatre udaljen i u Džennet uveden, uspio je! A život na ovome svijetu samo je varljivo naslađivanje! (Sura Ali -Imran - Imranova porodica / 185)
6 1
axel42
I to nas sad kao treba da interesuje?? Pa boli nas racku koliko vrijede ti dajamanti na ovoj rospiji!! Narod nema šta da jede, dvoje jaja marka, a vi pišete ovu bruku!!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi