Georgina u Arabiji prvi put izašla bez Ronalda, mnogi su ostali u čudu zbog njenog outfita

Pravila se moraju poštovati

Georgina u Arabiji prvi put izašla bez Ronalda, mnogi su ostali u čudu zbog njenog outfita

A. Čaušević

Georgina Rodriguez će u naredne dvije i pol godine morati značajno promijeniti svoj stil oblačenja zbog striktnog šerijatskog zakona koji vlada u Saudijskoj Arabiji.

Od svog dolaska u Rijad Georgina je prvi put u javnost izašla bez Cristiana Ronalda i mnogi su ostali u čudu kada su je vidjeli.

Dok je navikla u Evropi da ističe svoje atribute i izgleda glamurozno, to i nije bio slučaj u saudijskoj prijestolnici kada je otišla krenula po poklone za svoju djecu.

Majka dvoje djece izašla je sa svoje dvije kćere - Alanom Aveiro i Belom Esmeraldom, dok je trojac uživao u kupovini.

No description available.

Georgina je na Instagramu objavila neke fotografije i ponudila je fanovima uvid u svoje slatko vrijeme provedeno sa kćerkama.

Oglasi

Na fotografiji je Georgina kako stoji prekrštenih nogu ispred stalka punog lutaka i drugih igračaka. Izgledala je predivno kao i uvijek u paru čizmama do koljena.

Tokom svog boravka u Saudijskoj Arabiji, Georgina se mora pridržavati nekoliko pravila kako bi izbjegla bilo kakve nevolje.

Kako za Ronalda, tako će i za Georginu i djecu ovo biti jedan novi život. Otišli su u zemlju o kojoj su ranije malo znali, a tamo ih je dočekao luksuzan život u vili, tjelohranitelji, skupocjena auta, privatni avion, filmski život, ali i stroga pravila kojih se moraju pridržavati.

Naravno, to se najviše odnosi na Georginu. Manekenka ima listu stvari koje ne smije da radi u Saudijskoj Arabiji. Prvenstveno je zabranjeno da dvoje nevjenčanih ljudi žive zajedno, ali saudijske vlasti su u tom slučaju imale razumijevanja prema Ronaldu i Georgini, koji će s djecom boraviti u istoj vili.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClMIO8_N3-R/?hl=en[/instagram]

Ipak, Portugalčeva djevojka mora poštovati neka stroga pravila u Saudijskoj Arabiji, prenosi Marca.

"Biti žena u Saudijskoj Arabiji nije lako, a Georgina Rodriguez se mora naviknuti na to: morat će slijediti određena pravila u ovoj zemlji. Nakon što je Cristiano Ronaldo potpisao za Al Nassr, počinje novi život za argentinsku manekenku i njenu djecu", navodi se na sajtu Marce.

"Iako su žene posljednjih godina dobile mnoge slobode, Saudijska Arabija je i dalje restriktivna zemlja s puno manje prava i sloboda nego na Zapadu. Postoje stroga pravila kojih se moraju pridržavati oni koji su se doselili u ovu zemlju", objavila je Marca.

Promo

Oglasi

Najnovije vijesti