Georginin prvi: Mnogi će reći zgodniji od Ronalda, ali ga zbog skromnog posla ona ne bi ni pogledala

Inostrani mediji su otkrili detalje

Georginin prvi: Mnogi će reći zgodniji od Ronalda, ali ga zbog skromnog posla ona ne bi ni pogledala

Admin Čaušević

Špansku manekenku Georginu Rodriguez teško je povezati s nekim drugim osim s fudblaskom ikonom Cristianom Ronaldom. Njih dvoje su u vezi od 2016., no to nije jedina duža veza u kojoj je bila influencerica.

Prije veze s Ronaldom, Georgina je bila u vezi s fotografom Javierom Hernandezom, popularno zvanim Javi. Njih dvoje upoznali su se u dobi od 13 godina i bili su u vezi koja je trajala gotovo pet godina.

"Od 13. do 18. godine provodili smo puno vremena zajedno. Godinu dana smo bili u istom razredu, a onda smo, iako u različitim razredima, održavali vezu. Imali smo istu grupu prijatelja i istina je da imam samo dobre stvari za reći o njo", rekao je Javi nedavno.

Javier je otkrio da već dugo nije u kontaktu sa Georginom što je nekako i očekivano jer je teško vjerovati da Španjolka želi ugroziti svoju vezu sa Cristianom Ronaldom.

Mnogi će reći da po izgledu Hernandez uopšte ne treba zaviditi Ronaldu, dok je teško vjerovati da bi ga zbog njegovog posla Georgina danas uopšte i pogledala.

Oglasi

Naime, Georginin prvi dečko je angažovan kao fotograf i njegova zarada nije ni približna onoj koju ostvaruje slavni Portugalac.

Javier i Georgina su bili zajedno od 13. do 18. godine

Kao što je i sam kazao svojevremeno su sanjali da zajedno putuju svijeto, na kraju im se želja ispunila, ali na različite načine.

Georgina svijet obilazi zahvaljujući svom slavnom dečku i sve joj je besplatno, dok Martinez isto radi uz skromnu zaradu koju ostvaruje.

Naime, što je prekinuo sa Georginom studirao je veterinu, međutim ubrzo se posvetio fotografiji i sada radi kao profesionalni fotograf.

Sve što bi zaradio trošio bi na putovanja po Evropi, Aziji i Americi, a nedavno je realizvao i jedan humanitarni projekat.

Georginin prvi dečko se bavi fotografijom

Sredstva prikupljena od prodaje njegovih fotografija otišla su za projekt lokalnog udruženja "Manos Unidas" koji je aktivno na spašavanju i reintegracije ranjive djece koja su smještena na pruzi u Varanasiju u Indiji.

Sa druge strane Georgina se osigurala do kraja života i to zahvaljući postignutom paktu sa Ronaldom jer će joj višestruki osvajač Zlatne lopte u slučaju raskida svakog mjeseca plaćati 100.000 eura.

Top Komentari

user1676286668
Čauš ti kad nemaš šta objaviti izvadis ove stare vijesti koje si objavio bar 4-5 puta do sad....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi