Žrtvu kakvu je ponizna Antonella podnijela za Messija, pohlepna Georgina za Ronalda ne bi ni u snu

Španjolka sve naplaćuje

Žrtvu kakvu je ponizna Antonella podnijela za Messija, pohlepna Georgina za Ronalda ne bi ni u snu

A. Čaušević

Antonella Roccuzzo i Georgina Rodriguez su dvije potpuno različite osobe i s različitim razmišljanjem, jedino možda što imaju zajedničko je to da su žene fudbalera i to najpopularnijih na svijetu, Lea Messija, odnosno Cristiana Ronalda. 

Mnogo je onih koji tvrde da je Georgina sa Ronaldom iz koristi, u prilog tome svakako ide potpisani pakt u slučaju raskida veze koja je počela 2017. godine.

Inostrani mediji su nedavno otkrili kako bi u slučaju raskida slavni Portugalac španskoj influenserici do kraja života svakog mjeseca isplaćivao 100.000 eura te joj dodijelio i nekoliko luksuznih vila.

Između Ronalda i Georgine svakako ima ljubavi, međutim Španjolka ništa ne radi besplatno te je mudrim ugovorom sebi osigurala da ostatak života provede na visokoj nozi.

Oglasi

Uz sve to je maksimalno iskoristila popularnost svog parnera da postane jedna od najutjecajnijih influenserica na svijetu što joj također donosi ogromnu zaradu.

Sa druge strane, novac za Antonellu u vezi sa Messijem nikad nije igrao važnu ulogu, tome u prilog ide i žrtva koju je podnijela za svog muža i svoju djecu.

Roccuzzo je rođena u privilegiranijoj porodici od Messijeve, a također je diplomirala stomatologiju. Međutim, odlučila je žrtvovati svoju karijeru kao zubarka i podržala je Messija da nastavi svoju.

Ona se odlučila da brine o Messiju i njihovoj djeci i to potpuno besplatno, bez bilo kakvih mjesečnih naknada kao što je to slučaj u vezi Ronalda i Georgine.

Ovakav Antonellin gest je svakako dokaz njezine poniznosti. Također se radije drži podalje od svjetla reflektora što sa Georginom i nije slučaj.

Unatoč tome što ima čak 36 miliona pratitelja na Instagramu i "jaka leđa" u vidu ogromne popularnosti svog muža, Roccuzzo nastoji da bude maksimalno diskretna.

Inače, Antonella i Georgina imaju sasvim korektan odnos, često to potvrđuju razmjenama "lajkova" na Instagramu, a interesantno da u javnosti nikad nisu viđene zajedno.

Oglasi