Georgina objavom napravila pometnju među navijačima PSG-a, komentar joj ostavila i Leyla Hajrović

Oglasila se na Instagramu

Georgina objavom napravila pometnju među navijačima PSG-a, komentar joj ostavila i Leyla Hajrović

Endin Čaušević

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o tome da će Cristiano Ronaldo na kraju ove sezone napustiti Juventus.

Ronaldo je u Juventus stigao na ljeto 2018. godine iz Real Madrida za 100 miliona eura, te je glavni cilj kluba bio da on predvodi Staru damu do titule u Ligi prvaka koji u ovom klubu već dugo čekaju.

Međutim, Ronaldo to nije još uvijek uspio da ostvari jer je Juventus u ove tri sezone doživio nekoliko šokantnih ispadanja u Ligi prvaka.

Ove sezone Ronaldo se posebno našao na udaru jer ne igra na nivou na kojem smo navikli, a Juventus će prema svemu sudeći nakon devet godina dominacije ostati bez titule prvaka Italije.

Također, da stvar bude gora do kraja sezone im slijedi borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka jer su trenutno peti na tabeli. Mnogi smatraju da će Ronaldo napustiti klub iako ima ugovor na još godinu dana, a da će to posebno uraditi ako se ne izbori Liga prvaka.

Prethodnih dana uveliko se špekuliše da će Ronaldo karijeru nastaviti u PSG-u koji je spreman da ga dovede na kraju ove sezone.

Oglasi

Ove špekulacije dodatno je "podgrijala" i njegova izabranica Georgina Rodriguez svojom objavom na Instagramu. Ona je objavila kako pozira ispred njihovog privatnog aviona s kojim je putovala u Pariz.

Georgina je u Parizu bila zbog svoji obaveza prema sponzoru, ali su mnogi francuski mediji to povezali s mogućim transferom Ronalda ovog ljeta u PSG.

"Bonjour Paris", napisala je Georgina u opisu ove fotografije, a zanimljivo da joj je komentar ostavila i Leyla Hajrović, supruga bh. fudbalera Izeta Hajrovića, koja je napisala: "Linda (prelijepa).

Opis nije dostupan.

U komentarima su se oglasili i mnogi navijači PSG-a koji su pozvali Georginu i Ronalda da dođu u Pariz i da on potpiše za ovaj klub, a da li će im se želje na kraju ostvariti vidjet ćemo.

Top Komentari

Zeleni_zub
Ofiran pokusaj da bude popularna
8 0
Dragan_B
Jel možete objaviti uputstvo kako se pravi instagram nalog , želio bih gledati slike od Leyle i Georgine na instagramu ? Hvala.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi